Hvordan erstatte pop-up bad & vasken avløp

June 26

En pop-up drain er en enhet som styres av en eksternt montert trekke stangen på en bad forfengelighet vask bassenget. Denne typen avløp lar deg bruke vannstrømmen gjennom drain--om stoppe vannet bassenget eller tillater det å strømme ned i avløpet - uten å få hendene våt. Over tid, kan pop-up drain og tilknyttede mekaniske deler bli slitt, nødvendiggjør sin.

Instruksjoner

•Locate undersiden av trekke stangen under vask bassenget. Løsne tommelen mutter som holder trekke stangen til popup braketten, som er en flat metall. Trekke trekke stangen rett opp og ut av hullet på oversiden av kranen.

•Løsne ballen spaken mutteren som sikrer ballen spaken til pop-up drain i mot klokka med et sett låse tang. Dra spaken og mutteren fra pop-up drain.

•La den motsatte enden av ballen lever av popup braketten og Fjern alle brikkene fra undersiden av bassenget.

•Locate store mutteren som sikrer den pop-up drain til undersiden av vasken bassenget. Løsne mutteren med en pipe skiftenøkkel i retning mot klokken. Løsne mutteren Dette sikrer pop-up drain vasken avløp på samme måte. Løft pop up avløp og stopper rett opp av vasken ovenfra.

•Apply en ensartet perle av rørleggere kitt til undersiden av flensen på utskifting pop-up drain. Inn i hullet på undersiden av vasken bassenget fra toppen av pop-up drain. Hold den pop-up drain noen inches over vasken avløp. Trykk en stor mutteren med gummitetningen og stål skive til undersiden av pop-up drain. Skyv den pop-up drain i posisjon til den sitter. Tvinn pop-up drain til ballen spaken montering står bak, hvis nødvendig

•Skyv pakning, vaskemaskin og mutteren opp på undersiden av vasken. Skru mutteren med en pipe skiftenøkkel. Trekk til mutteren nederst på pop-up drain på samme måte. Tørk opp rørleggere kitt som kan ha presset ut i vask bassenget med en ren klut. Skyv erstatning stopperen på toppen av pop-up drain.

•Sett trekke stangen ned gjennom hullet i toppen av kranen. Sett inn popup braketten på slutten av trekke stangen under vasken og stram tommelen mutter.

•Skyv en pakking ring- eller skive - på i hver ende av plast ball ball spaken. Ballen inn montering på baksiden av pop-up drain. Skru ballen spaken mutteren med låse tang. Sett den andre enden av ballen spaken i nærmeste hullet i bunnen av popup braketten. Skyv våren klippet over slutten av ballen spaken slik at det ikke ville skyve ute av popup braketten.

Tips og advarsler

  • Alle deler som er nevnt i denne fremgangsmåten bør komme med en erstatning pop-up drain samling med unntak av rørlegger er kitt, som er tilgjengelig der rørleggerarbeid forsyninger selges.