Hvordan erstatte Piano Ivories

February 13

Hvordan erstatte Piano Ivories

Med mindre du er villig til å betale tusenvis av dollar å erstatte elfenben topper på piano tastene med andre fra en vintage piano, er plast tastene et veldig bra alternativ. Regjeringer år utestengt tar elefant støttenner til kommersielle formål, så plast viktige topper for pianoer har hatt tid til å utvikle og forbedre. Bevæpnet med noen lim og noen verktøy, vil du være klar til å gå. Før lenge blir piano så god som ny.

Instruksjoner

•Ta fallboard, delen av piano som du trekker ned skjule tastene. Du ønsker ikke å risikere det rammet hendene mens du fjerner viktige topper. Måten å fjerne det avhenger av piano, men fremgangsmåten er vanligvis intuitivt. Selvfølgelig kan du unngå fjerner den og holde den åpen en tre blokk eller bånd.

•Fjern den gamle nøkkelen topper. Hvis piano er gammel, viktige topper er sannsynligvis laget av elfenben og de er vanligvis i to. Hver brikke er knyttet til tre base med en klut som er impregnert med lim. Om viktige topper er laget av plast eller elfenben, dette er mest farlige oppgaven vil du møte fordi du vil fjerne dem uten å gjøre skade til tre under hverandre. Men hvis du skader veden på flere nøkler, ta hjertet fordi litt ekstra limet på dem vil gjøre for feil din.

•Bruk sandpapir og en barberhøvel med et enkelt blad fjerne nøye gjenværende lim og klut på veden. Ellers vil herdet limet eller klut wafere trolig føre til noen av de viktige toppene høyere, som vil påvirke følelsen av piano.

•Sett et lag av PVC lim på tre og undersiden av de viktige, og plassere forsiktig den på veden. Det er en riktig rekkefølge til viktige topper som du må følge, selv om de synes det samme. Først gjennom sist er tydelig merket, og du bør følge den sekvensen for å bevare piano's følelse. Før du trykker ned hver nøkkel øverst, kontroller at det er rett. Bruk trykk i et minutt eller to å feste det til tre. Hvis noen lim oser ut, forsiktig fjerne den med aceton eller en klut. Noen ganger, vil en nøkkel topp være for stor, så det blir nødvendig å forsiktig fil overskytende av.

•Sett fallboard igjen. Noen ganger passer det ikke fordi erstatning nøklene kan med litt tykkere enn de du erstattet. Å plassere bitene av papp i hengslene før du setter på fallboard trolig vil være alt som er nødvendig slik at det passer igjen.

Tips og advarsler

  • Piano's "touch" kan være den mest givende opplevelsen å en pianist. Derfor vil erstatter noen av de viktige toppene mest sannsynlig påvirke sin touch. Erstatt alle viktige topper, ikke bare den skadede seg, å ha negativ innvirkning på piano.