Hvordan erstatte personlige Lites i gamle Vinduer

July 13

Mange boliger har fortsatt gamle Vinduer med enkeltstående rutene eller lites, glass. Reparere sprakk eller ødelagt lites betyr ikke erstatte vinduet som med noen nyere stiler double-panelet Windows. Alt du trenger er et nytt stykke glass, noen glazier poeng, glass og en sparkel, og du kan erstatte personlige lites i gamle vinduer i 30 minutter eller mindre.

Instruksjoner

•Rengjør glass fra utsiden av ruten knust vinduet. Glass er hard, putty-lignende stoff som går langs perimeteren til vinduet og holder været. Bruke en sparkel for å skrape den av helt. Pass på at du ikke huljern veden vindu.

•Fjern de glazier poeng fra skogen rundt vinduet. Disse punktene sikre ruten i glass til vinduet. Bruke et hjørne på kitt kniven og press dem løs. Når de fjernes, nøye fjerne glasset.

•Measure bredden og høyden på vinduet tomme lite å ha en gjort. trekke fra 1/16 tommers fra begge målinger. Hvis ruten er liten nok, kuttet et stykke papp til den nøyaktige størrelsen og ta med deg å få den nye rute kuttet. Noen ganger gamle Vinduer er av plassen og ruten vil ikke være perfekt rektangler og kvadrater.

Sette inn den nye glass-ruten i vinduet og sikre den ved å trykke glazier's poeng i tre. Ikke bruk samme hullene i gamle glazier poeng.

•Ta en ball av glass sammensatte og rull den mellom håndflatene til det ligner en fett streng. Plass dette en kant av glasset slik at den berører glass og tre av vinduet. Bruke kitte kniven til å jevne den.

•Plasser sparkel med ett hjørne av bladet på glasset og midten av bladet på hjørnet av tre. Trekk bladet langs glasset, opprettholde en jevn trykk og prøver å holde det i en rett linje. Ideen er å gi en rett linje bak glass danner en konsekvent vinkel fra glass til toppen av treet rundt ruten. Prøv og samsvarer med vinkelen på resten av Vinduer på det andre vinduet lites.

•Let glass tørr litt og skrape overflødig materiale fra forsiden av glasset. Etter Vinduer dries i 48 timer, prime og male det.