Hvordan erstatte messing kassetten i en Baderom tappekran

November 6

Hvordan erstatte messing kassetten i en Baderom tappekran

En enkelt-håndtak kraner på badet inneholder en patron som styrer flyten av varmt og kaldt vann. Patronen er vanligvis laget av messing og skruer i et sete på bunnen av kranen kroppen. Kranen håndtaket festes til toppen av kassetten for å drive den. Skifte ut patronen utføres enkelt med bruk av en ventilen stammen skiftenøkkel. Kjøpe en patron fra en avløp forsyning butikk eller et maskinvare- eller hjemme forbedring butikken for om $15, etter 2011 priser.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til kranen ved å slå av shutoffs under vasken helt til høyre. Hvis det ikke er noen shutoffs under vasken, slå av den viktigste vann utkobling.

•Locate justeringsskruen ved foten av håndtaket og fjerne den med riktig størrelse Allen fastnøkkel eller en Phillips-skrutrekker. Dra av håndtaket fra viktigste kranen kroppen. Noen modeller er laget med en metall krage som kan trekkes ut for hånd.

•Sett ventilen stammen fastnøkkel over kassetten og vri det mot klokken til den er gratis fra setet. Trekk ut den brukte blekkpatronen.

•Lubricate jo større del av kassetten som skruer i setet med rørleggers fett.

•Skru kassetten i setet med hånden, å få det i gang. Trekk kassetten med ventilen stammen wrench.

•Bytt kragen, hvis den finnes, og installere håndtaket. Slå på vannforsyning.