Hvordan erstatte linjen i Ryobi Trimmer

September 10

Erstatte linjen i Ryobi string trimmer er en billig jobb som kan utføres relativt raskt med bare noen få verktøy. De fleste modeller trenger 0,80-tommers diameter monofilament erstatning linje, som er lett tilgjengelig på de fleste hagesenter og oppussing forhandlere. Det ta ikke lang tid å få din trimmer opp og running atter.

Instruksjoner

•Løsne sparkplug wire å kontrollere enheten starter ikke mens du arbeider på den. Modeller som er drevet av elektrisitet bør kobles fra strømkilden. Lå klippeverktøyet på et flatt sted i verksted, innkjørsel eller garasje arbeidet på makt hodet.

•Fjern spool hetten og bump knotten ved å skru ut hetten. Dette vil utsette indre spolen som inneholder trimmeren linjen. Rengjør alle partikler fra makten hodet, med et håndkle eller en stiv pensel. Kaste bort alle strenger som finnes på indre spolen.

•Measure 9 fot av din nye trimmeren ledningen med en målebånd og klipp av slutten med din snippers. Plasser slutten av trimmeren ledningen i indre sporet av indre spolen og starte svingete monofilament linjen mot klokken. Linjen bør holdes tett og selv på spolen. Stopp svingete når du har 6 til 8 inches linje igjen. Hold indre spolen slik at ledningen ikke vil slappe av.

•Guide slutten av trimmeren linjen gjennom hullet i ytre spolen og skyv indre spole i ytre spolen, prøver ikke å la den nye linjen å slappe av. Erstatt bump knotten og hetten på ytre spolen og knytte det til makt hodet.

•Koble sparkplug ledningen eller støpselet enheten tilbake i stikkontakten.