Hvordan erstatte Liner i Inground svømmebassenget

March 16

Hvordan erstatte Liner i Inground svømmebassenget

Svømmebasseng gir forfriskende tilflukt fra soaring sommerstid temperaturer for mange hjem og bolig, men over tid duken i bassenget må byttes. Siden bassenget er prisgitt elementene - inkludert en nådeløse solen - kombinasjonen av varme og fuktighet kan føre plast rutebåt å sprekk, som resulterer i vann. Riktig måle for duken er viktig å bestille en ny liner som installeres av et basseng selskap.

Instruksjoner

•Drain bassenget før det er helt tomme eller minst nær tom (opptil et foten av stående vann er fin, men innser du skal få føttene våt).

Stå et sted på en kant rundt bassenget er omkretsen og mål fra dette punktet, over bassengets overflate til et punkt på den andre siden av bassenget. Å gi deg en idé om posisjon: uansett bassenget form, forestille bassenget som en gigantisk klokke; du står på 6 o ' klokke og mål til 12 o'clock. Du trenger hjelp fra en annen person å sikre din målebånd er rett og er på linje.

•Jot resulterende måling ned på et stykke papir, som er lengden på bassenget. Stand på 3 oclock ' holdning og måle tvers til 9 o'clock posisjon til å bestemme bredden på bassenget. For rundt bassenger, må målet være den samme. Skriv ned nummeret.

•Multiply disse to tall (lengde og bredde) sammen for å finne areal på bassenget i kvadrat. Stå i midten nederst i bassenget, vanligvis der avløpet ligger i bakken bassenger og mål fra dette punktet, opp på siden av bassenget til bassenget er lip. Skriv dette tallet til posten dybden av bassenget på sitt dypeste.

•Contact lokale bassenget forsyning selskap og gi dem måling tallene: areal og dybde. Du vil kunne gi dem informasjonen de trenger, og når selskapet kommer å fjerne gamle duken og installere ny, de vil ha et inntrykk på duken størrelse og riktige verktøy som er nødvendig.