Hvordan erstatte kobberrør i et gammelt hus

January 30

Kobber vannrør, kan selv om de er holdbare, korrodere over tid. Også i kalde værforhold kan hvis rørene ikke er godt nok isolert, vannet fryse i rørene og sprenge dem. Erstatter alle kobber rør i et gammelt hus er ganske en foretagende, men husk at jobben for hånden er bare erstatte hva er allerede der. Når det er sagt, når gamle rørene har blitt tatt ut, de kan brukes som en mal for nye rørene kan installeres.

Instruksjoner

•Vri vann av hjemmet er viktigste vann utkobling ventil. Slå på laveste kranen i huset å drenere rørene. Skjære gjennom kobber rør 12 inches over utkobling ventilen. Først merke røret på dette punktet. Så slip slangen kniv rundt røret og stram bladet på mark. Rotere kutteren 360 grader. Stram bladet igjen og roterer en gang. Gjenta denne prosessen til røret er kuttet gjennom.

•Skjære gjennom og Fjern gamle rør ett rom samtidig. Holde dem som en mal - eller trekke et diagram - plasseringen av nye rørene. Når nye rørene har blitt installert i rommet, gå videre til neste, fjerne de gamle rør og installere nye. Fortsett på denne måten til hele huset har vært re plumbed.

•Measure og kutt den påkrevde lengden for hver nye rør. De vil være bundet sammen av kobber koplinger, se gamle rør for typer kopling nødvendig. Sand endene av nye røret og innsiden av koblingen--bruk emery klut.

•Apply et tynt lag av lodding paste (flux) til rør endene, samt innsiden av koblingen--bruk flux pensel. Presse rør i hver ende av koblingen.

•Uncoil 12 inches av loddetråd fra sin roll. Bøye de siste to inches 90 grader. Slå på propan fakkel.

•Varmebestandig koblingen ved å flytte flammen siden. Også varme baksiden av koblingen på samme måte. Når fluks freser, trykk en leppe av koblingen (søm mellom kobling og rør) med spissen av loddetråd. Hvis den smelter, bruke 3/4-tommers av loddetråd rundt sømmen. Nå er loddetinn koplingen andre leppe på samme måte. Nøye tørke bort eventuelle overskytende loddetinn fra koblingen, bruker en gammel rag. Kobber felles er nå forseglet.

Slå vannet tilbake på bare når alle nye kopper leverer rør er installert og koblet til huset water inventar.

Tips og advarsler

  • Lodding prosessen i trinn 6 vil bli gjentatt utallige ganger hvor en felles er nødvendig i nye kobber forsyningslinjer. Men for å redusere muligheten for lekker nye ledd, øve prosessen minst tre ganger med noen gamle rør og noen ekstra koblinger, før du starter jobben.
  • Kontakt lokale koder om den nødvendige diameteren på kobber rør i alle deler av huset. Om 3/4-tommers rør kan ha blitt brukt i siste, gir noen ganger nye koder nå 1/2-tommers rør.
  • Kobber koblinger komme rett, 30 - 45-, 60 og 90 graders vinkler. Det er også "T"-formet og korsformede kopling, for når en pipe kobles til en annen.
  • Holde en vann sprayflaske i hånden når lodding.