Hvordan erstatte keramiske flisgulv

July 13

Hvordan erstatte keramiske flisgulv

Når det er sprekker eller løsner fliser på et gulv, det berørte området bør trakk opp og erstattes straks. Keramiske gulv er utformet for å danne en fuktighet-bevis barriere, og de sprekker og løse fliser la fuktighet under, som betyr at problemet vil uunngåelig spre seg til andre brikker hvis du ikke stoppe det.

Instruksjoner

•Fjern så mange av løs eller skadet fliser som mulig for hånd. Bruke hammer og meisel fjerne resten. Ta ut noen fliser som viser noen tegn til cracking eller flytte, så alle brikkene på omkretsen av området er solid og uskadet.

•Chisel ut alle tørket mørtelen fra den utsatte underlayment. Bruk din grout så for å rengjøre omkringliggende flisene på alle tørket grout på sidene vender inn området du erstatter. Bruk Vacuum cleaner slange til å grundig trekker opp alle gjenværende rusk og støv fra området.

•Spread fliseli til området med hakk sparkel, skape en "seng '' av limet som går rett opp tilstøtende fliser.

•Trykk på din nye fliser inn i området, setter flis avstandsstykkene mellom dem. Slette lim. som presser opp mellom brikkene, slik at du har fullstendige linjer mellom dem med fingeren. Ta ut flisen avstandsstykkene og la flisen satt over natten.

•Mix din grout med vann til konsistensen av tykk gjørme. Spre det over nylig flislagte området, trykke grout ned i de åpne linjene. Vente tre minutter og deretter tørke ned brikkene med en våt, får de nye Injiseringsmasse linjene på samme nivå som de omkringliggende linjene. La den nye flisen sett for en dag før gulvet.

Tips og advarsler

  • Chiseling ut flislagt gulv kan være fysisk meget utfordrende, så sørg for at du er opp til det før du begynner prosjektet.
  • Bruk beskyttende øye briller når chiseling ut gulvet.