Hvordan erstatte Inground basseng lys

August 22

Bassenget er en ideell måte å legge til et hint av luksus i en bakgård og er en ganske enkel prosess. Men er ingenting mer forstyrrende enn et sett av bassenget lys alle fungerer i samklang med unntak av en utbrent pære. Stedet for å være behagelig for øyet har bassenget en vanskelig og ujevn stemning. Skifte pæren er viktig; men er det en noe farefull oppgave.

Instruksjoner

Installasjon

•Shut av Elektrisiteten som rutes til bassenget for å redusere sjansene for å bli electrocuted. Dette Finn din strømbryter, og slå av strømmen. Bruk din krets tester hvis du er usikker på om strømmen er på.

•Finn skruen på toppen av lys casing, og fjerne den. Denne skruen er også kjent som pilot skruen. Lirke lyset av sin kamp, og pass på å ikke bryte den. Merk at lys bør ha nok ledningen slik at den kan kjøre fra bassenget veggen helt opp til bassengkanten.

•Ta objektivet ut av fjerne skruer eller klemmer. Når du har gjort dette, ta lyspæren ut med tørr håndkle. Vær svært forsiktig med dette trinnet slik at pæren ikke bryte.

•Skru nye pære i sikkert, og har en venn som er veldig kort koble strøm til bassenget teste nye pære. Disse pærene var laget for å kjøres under vann, så teste det raskt. Når du har bekreftet det fungerer, fester objektivet pakningen og deretter reassemble lyset. Sette lys i vannet, og se for betydelig luftbobler. Hele kampen skal lufttett.

•Sett alt tilbake bare hvordan du fant den. Plass ekstra slakk fra bassenget lys hvor du fant den. Sette lys tilbake hvor du fant det, og sikre det på samme måte som du gjorde på den gamle lyspæren.

•Test strøm igjen rettferdig å bli sikker den arbeider. Teste pære om natten for å sikre at lysene er nøyaktig farge og effekten du vil kjøre på. Eneste verre enn en brent pære i et basseng er 5 lyse pærer og 1 dim.