Hvordan erstatte husholdning elektriske stikkontakter

December 7

Elektriske hushold stikkontakter kan gå dårlig for en rekke årsaker: de kan brenne ut, kortslutning eller bare slutte å fungere uten noen åpenbar grunn overhodet. Det tar ikke en lisensiert elektriker erstatte husholdning elektriske stikkontakter; Du kan gjøre dette på din egen med noe mer enn en skrutrekker og elektriske tester. Hvis du kan fortelle svart fra hvit, kan du enkelt erstatte noen husholdning elektriske kontakten i ditt hjem.

Instruksjoner

Slå av bryteren på hovedpanelet som leverer strøm til husholdning kontakten.

•Test å sikre at strøm er ikke lenger slå socket. Bruke en billig elektriske tester for å kontrollere at strømmen er av på kontakten. Testeren har to liggende. Sett inn utstikkerne kontakten som om du var charging inne en lampe. Etter produsentens retninger, avgjøre hvis strømmen er faktisk på.

•Fjern socket dekke fra husholdning elektriske kontakten til socket ledningene. Socket dekke knyttet med en skrue på center. Fjern skruen som Fjern dekselet.

Frakobles gamle elektriske kontakten fra boksen elektrisk. Fjern de to skruene fra toppen og bunnen av socket som holder den i boksen elektriske, og trekke i kontakten fra boksen. Løsne skruene fra høyre og venstre side av kontakten og fjern hvite og svarte ledningene fra skruene. Også Løsne skruen grønne bakken og nakne kobbertråd under den.

•Installer erstatning husholdning elektriske kontakten i boksen elektrisk. Vikle svarte ledningen rundt kobber skruen på høyre side av kontakten, bryte den hvite ledningen rundt sølv skruen på venstre side av kontakten og vikle nakne kobbertråd rundt grønne bakken skruen på kontakten. Skru fast alle skruene.

•Sett erstatning elektriske kontakten i boksen elektrisk. Forsiktig skyver den elektriske kontakten i boksen elektriske og fest den til både toppen og bunnen av boksen med skruene som ble levert med kontakten. Dekk den elektriske kontakten med socket dekke feste den med matchende skruen.

•Vri på bryteren på hovedpanelet å levere strøm til husholdning socket.

Tips og advarsler

  • Påse alltid elektrisitet er av området du arbeider for å unngå elektrisk støt.