Hvordan erstatte hengslene der dørene har en 1/4-tommers innfelt

June 1

Skapdører som overlapper kantene av skap åpningen bruk europeisk stil hengsler. Overlappingen kalles rammemargen i døren. Over tid, europeiske hengsler kan bli slitt og byttes. Det viktigste hinderet, når du erstatter hengslene der dørene har en 1/4-tommers senket, gir et område for skruer knytte den nye hengslene. På grunn av cup hullet i skap døren, må utskifting hengsler være installert i eksisterende hullene. Dette krever fylle og bygge opp hullene å gi bit for festeskruene.

Instruksjoner

•Åpne kabinettet døren og hold den med én hånd. Fjern skruene som fester hengselet på innsiden av skapet med en Phillips head skrutrekker. Gjenta for begge hengsler.

•Plasser skap døren ned på en flat overflate. Fjern skruene som fester hengslet til døren med Phillips head skrutrekker.

•Squeeze trelim i skruehullene på kabinettet døren og innsiden av kabinettet. Ting tannpirkere hullene. Vanligvis kan du sette inn to tannpirkere i hvert hull.

•Ta en av hengslene til jernvarehandelen å kjøpe utskifting hengsler mens limet tørker i skruehullene. Du må få 1/4-tommers innfelte hengsler i samme størrelse cup som gjeldende hengslene. Dette vil sikre at nye hengslene passer cup hullene i døren.

•Skjære tannpirkere flush til overflaten av dørene og i kabinettet med verktøyet kniv når tre limet tørker helt. Sand området med 100-korns slipepapir til toppen av tannpirkere er flush med kabinett overflaten.

•Sett kopp innfelt hengslet i kopp hullet på kabinettet døren. Sikre hengslet med beholde skruene. Tannpirkere og lim fungere som nytt materiale for skruer å grave i og holde.

•Plasser skap døren i plassere og justere hengslene med tannpirker-fylte hullene. Sikre hengselet på innsiden av skapet med festeskruene. Gjenta prosessen for alle skapdører.