Hvordan erstatte gulvet takstoler

May 2

Etasje takstoler er produsert semi-rigid strukturelle gulvet komponenter som tar plassen til tradisjonelle gulvbjelker å gi en sterkere støttestruktur for din innrammet tregulv. Takstoler er laget for å måle, opprettet som en avstivet ramme som er nailed på plass. Mens gulvet takstoler kan vare i flere tiår uten sag eller råte, de kan bli skadet og trenger utskifting. Selv om den generelle strukturen i truss er forskjellig fra en etasje bjelke, er erstatningsprosessen mye det samme, krever fjerning av den eksisterende truss etterfulgt av forankring i stedet for den nye truss. Når den nye truss er på plass, bør gulvet igjen bli så sterk som den var før oppstått skade.

Instruksjoner

•Tilgang feltet under gulvet truss, enten gjennom en kjeller eller en gjennomgangen plass å finne den skadede truss.

•Measure lengden og bredden på gamle truss med et målebånd og bestille en erstatning takstol av samme størrelse.

•Fjern gulvet takstol som du erstatter ved å kutte gjennom felles langs kanten av truss der den kobles til veggen med en Stempelkompressorer så som inneholder en metall blad å skjære gjennom neglene.

•Løft det nye gulvet truss i posisjon med en pole jack på hver ende for å stødig det mot subfloor ovenfor og grenser veggene.

•Nail den nye truss i stedet bruker en 8d spiker og hammer gjennom både øvre og nedre flens på taljen, og deretter gjennom midten av slutten blokken. Hvis gulvet bjelke overlapper en indre bærende veggen, kan du bruke flere bjelkene, stanget ende til ende på midten av veggen. Nail to sperrene sammen av spikrer en 8d toe nail gjennom toppen av en takstol og vinklet i siden av den øverste flensen på den andre truss. Spiker to til toppen av veggen ved å kjøre en 8d spikeren gjennom bunnen flensene av hver truss i veggen topplaten.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å reparere eller endre takstoler på bærende veggene har du liten eller ingen erfaring. Ikke byttes kan føre til strukturell skade å din hjem.