Hvordan erstatte gulvet skruer for et toalett bolle

November 3

Hvordan erstatte gulvet skruer for et toalett bolle

Etasje bolter sikker toalett på gulvet og avløp flens. Løs eller rustne gulvet bolter bør erstattes for å hindre lekkasjer og skade på badet gulvet. Erstatt gulvet bolter med hjelp fra en venn som kan hjelpe deg å løfte toalettet. Det er lurt å erstatte voks sel ringen mellom toalettet og gulvet når erstatter gulvet bolter. Etasje skruer og voks sel er tilgjengelig på oppussing centers.

Instruksjoner

Fjerne gulvet bolter

•Finn vann utkobling ventilen som er bak toalettet på avløp linjen kommer fra veggen. Urviserne ventilen stengt av vanntilførselen til tanken toalett. Løft toalett tank lokket av tanken og sette lokket på flate ut av arbeidsområdet. Skylle toalettet og hold nede flush håndtaket meste av vannet har forlatt tanken.

•Fjern de resterende vann i tanken med en våt/tørr vakuum. Du kan nyte vannet i akvariet med håndklær hvis du ikke har tilgang til en våt/tørr vakuum. Åpne toalettet lokket og sted en flens stempelet over avløp hull. Trykk ned på stempelet å presse det gjenværende vannet.

Frakobles vannforsyningen linje fra toalett tank. Slå vannlinjen koble mutteren mot klokken med en kanal låse tang. Linjen kobles til den utsatte gjengede delen av din fylle ventil. Rengjør trådene i fylle ventil med en klut for å fjerne gjenværende rørleggere båndet.

•Trekk av caps som dekker gulvet bolter på undersiden av toalettet. Caps trekke rett utenfor bolt endene. Forsøk på å fjerne nøtter å sikre toalettet til bolter med en åpne enden fastnøkkel eller et par vise håndtak. Hvis boltene slå som du blir nøtter, må kutte bolter.

•Rengjør bunnen av toalettet rundt gulvet skruer og plassere maskeringstape på området. Maske tape å beskytte fullføringen av toalettet som du plasserer bolter. Kuttet bolter mellom bunnen av mutteren og av toalettet med en nytte baufil. En verktøyet baufil er en liten baufil som bare legger til en ende av en hacksaw blad. Alternativt kan du klippe bolten med Dremel verktøy med en cut-off hjulet vedlegg.

•Løft opp toalettet rett opp og fra Monteringsområdet med hjelp. Toalettet kan feste til du bryter forsegling mellom flensen og bunnen av toalettet. Forsiktig plassere toalettet opp ned på en polstrede overflate som en teppebelagte gulv.

Installere nye gulv bolter

•Scrape alle gamle voks sel fra rundt flensen avløp i gulvet med en sparkel. Skyv av gulvet bolten av hakkene i flensen. Plasser en liten knapp silikon reparer på toppen av hodet til hver nye gulv bolt. Skyv bolten hodet inn i hakkene på flensen. Silikon vil hjelpe holde jevn som du plasserer toalettet over dem.

•Fjern hva er igjen av den gamle forseglingen i bunnen av toalettet. Bruke en sparkel for å skrape ut forseglingen. Sett inn en ny forsegling i bunnen av toalettet og trykk det i så mye som mulig. Dette hindrer forseglingen faller ut mens du plasserer toalettet.

•Vri toalett høyre side opp og sett toalettet base over gulvet bolter, med hjelp fra hjelperen. Linje bolt trådene gå gjennom hullene i toalettet base. Sitt på toalettet trykke forseglingen over flensen og sete segl i bunnen av toalettet.

•La gulvet bolten skiver over endene av bolter og tråd festemutrene på bolter til de er hånd stramt. Stram nøtter jevnt med en skiftenøkkel. Klipp av overflødig bolten over mutteren med verktøyet baufil eller Dremel verktøy. Fjern båndet fra toalettet.

•Wrap rørleggere tape rundt trådene i fylle ventil og koble vannforsyningen linje til fyll ventilen. Stram tilkoblingen med en kanal låse tang. Slå vannet ventilen klokken for å levere vann til toalettet. Plass tank lokket tilbake på tanken.