Hvordan erstatte garasje døren trimme

July 19

Hvordan erstatte garasje døren trimme

Døren trim rundt omkretsen av garasje døren er ikke bare dekorative, men funksjonelle også. Når du får utkast eller regn er siver forbi trim, bør du erstatte garasjeporten trim. Erstatning trim pakker er tilgjengelig på oppussing centers. Erstatning trim er laget av en hard vinyl, som PVC, med en vinyl klaff som sel over døren til beskytte innsiden av garasjen mot været. Trim kommer i tre forskjellige farger og trenger ingen maleri.

Instruksjoner

•Åpne garasjeporten og snuse eksisterende garasje døren trimme av døren jamb og døren topptekst. Fjern jamb trim først fordi den overlapper overskriften trim. Bruk en flathead skrutrekker eller liten Lirk bar fjerne trim. Fjerne alle negler som forblir i jamb eller hodet med en hammer.

•Lukk garasjeporten. Mål avstanden mellom døren jamb øverst på åpningen. Overføre målingen til ett av de vinyl trim. Klippe solid del av vinyl trim med en baufil, og kutte vinyl stripe med et par saks eller klipp.

•Spør en venn å holde en ende av trim på hodet mens du plasserer og nagle den andre enden. Den solide delen av trim vil sitte mot hodet mens vinyl stripe bør vinkel litt mot døren. Kjøre en brad spiker halvveis gjennom solid porsjon av trim og hodet med en hammer. Flytte over til midten av hodet trim og kjøre en spiker halvveis midlertidig lagre trim. Flytte til den andre enden, og kjøre en spiker midlertidig lagre trim. Den vinyl stripen skal selv over døren. Kjøre brad neglene i fullstendig hver 6 inches å sikre hodet trim.

•Measure siden jambs fra bakken i toppteksten trim. Overføre målingene til trim bitene og snitt til størrelse. Plasser toppen av trim sidestykket jevnt med kanten av hode stykke og midlertidig spikeren på plass. Flytte midten av siden trim slik at vinyl stripen er selv over døren, og midlertidig nagle. Plasseringen nederst på siden trim og spiker trim sikkert hver 6 inches med brad negler.