Hvordan erstatte gamle taket Light Fixture

January 25

Hvordan erstatte gamle taket Light Fixture

En måte å oppdatere utseendet på et rom er å erstatte den eksisterende lys innslag med et mer dekorativt innslag. Erstatning inventar er tilgjengelig på oppussing centers i en rekke stiler og farger. Fordelen med å erstatte gamle taket lysarmaturer er at elektrisk koblingsboksen allerede er på plass. Selv om nye lysarmaturer kan ha ekstra ledninger, kobler de vanligvis til varm ledningen kommer fra taket. Alltid se produsentens instruksjoner hvis det er flere ledninger på kampen enn det er på huset koblingsboksen.

Instruksjoner

Fjerning av eksisterende innslag

Slå av strømbryteren som styrer den lette innslag. Plasser en trinn avføring eller stigen under kampen så du kan nå bunnen av kampen komfortabelt.

•Fjern verden eller sconces fra lys innslag og fjern lyspærer. Globe eller sconces kan bare tråden på kampen, behøver du å vri dem mot klokken for hånd. Noen globuser og sconces sikre til kampen med tre skruer fra siden. Slå skruene mot klokken for hånd for å løsne dem nok til å trekke verden eller sconce fra kampen.

•Locate skruene som fester kampen til monteringsplaten. Fjern skruene. Skruene er vanligvis på ytre omkretsen av kampen; andre er på lampen.

•Slowly lavere kampen fra taket. Noen kamper har en krok på monteringsplaten som lar deg midlertidig unhand siden av kampen slik at du kan angre ledningene. Hvis du ikke har en krok, spør noen til å holde kampen opp litt så det er slakk i ledningene.

•Skru plast wire caps som sikre huset taket ledninger til lampen ledninger. Trykk sonder av neon krets tester til svart og hvit ledninger. Det bør ikke være makt gjennom disse trådene. Hvis neon krets testeren lyser, gå tilbake til boksen for overlastbryteren og slå av riktig strømbryteren. Fortsette etter neon krets tester ikke lenger lyser når testing ledningene.

•Separat huset ledninger fra taket ledninger og lavere kampen. Sett festeanordningen av arbeidsområdet. Fjern taket lampen Veggmonteringsbrakett fra koblingsboksen taket med en Phillips-head skrutrekker eller mutter sjåfør. Monteringsbraketten er vanligvis en metall stripe som går fra en side av koblingsboksen til den andre.

Installere et nytt innslag

•Sikker nye lampen er montering brakett til koblingsboksen med beholde skruene. Plasser nye lampen under koblingsboksen slik at du kan koble ledninger. Det er nødvendig for noen til å hjelpe med mindre det er en krok på festebraketten der kampen midlertidig å henge ved siden.

•Sett nakne huset bakken ledning og den grønne ledningen kommer fra din innslag til grønne bakken skruen på festebraketten. Løsne skruen akkurat nok til å bryte endene av ledningene over nakken på skruen. Skru fast skruen som fester ledningene til monteringsbrakettene.

•Strip 1/4-tommers isolasjon fra endene av gjenværende ledningene. Koble som innslag ledningene med lignende-farget hus tak ledninger med plast wire caps. Bli endene sammen og Tvinn wire caps med klokken til hetten er stramt. Hvis du har ekstra ledninger på lampen, se instruksjonene som følger med den nye festeanordningen for riktig ledninger.

•Thread slutten av kjeden på center bolten av monteringsbraketten Hvis lampen har en kjede; disse kjedene har en mutter på slutten for å sikre dem til lampen er monteringsbrakett. Plasser kampen over monteringsbraketten og sikre med beholde skruene.

•Installer lyspærer i kampen, og installere noen globes eller sconces til kampen. Slå på strømbryteren og teste nye lysene.