Hvordan erstatte Gable ytterkledning med Hardie bord

July 20

Gable fasader er vanskelig å bytte på grunn av kombinasjonen av høyde og komplekse kutt. Hvis du må erstatte den, bruke Hardie bord, sammensatt fasader som varer lenger enn tre fasader og er mer holdbart enn vinyl Fasader. Installere Hardie bord ligner installere tre ytterkledning med unntak av nailing avstanden til kanter og hjørner.

Instruksjoner

•Fjern gamle fasader fra gavl. Fjerner den gavl veggen av alle negler og trim. Installere Hardie trim der gavl møter pengeknipe. La en 1/8-tommers gapet mellom pengeknipe og Hardie trim å tillate caulking etter fasader er installert.

•Mark øvre kant av det første kurset i Hardie bord fasader. Overføre merke til den andre siden av den gavl veggen med linjenivå og en blyant. Fest en kritt linje mellom de to punktene som en guide for den første kurs-installasjonen.

Mål ned en styret bredde minus 1 1/2 inches fra kritt linjen og Plasser et merke på begge sider av det gavl. Fest en kritt linje mellom merkene. Kritt linjen vil være toppen av en spacer blokk å stille inn vinkelen av Hardie fasader. Hvis du fortsetter det gavl fasader fra en lavere vegg, må ikke spacer blokken på gavl.

•Nail Hardie bord på gavl. Holde neglene 3/4 av en tomme fra kanten og to inches fra hvert hjørne. Hardie bord er holdbar, men kanter og hjørner er skjøre og kanne sprekk hvis festene er plassert for nær. Plass en negl per stud. Legge til ekstra stenderne i de gavl endene Hvis neglene ikke nå opprinnelige innramming stud.

•Plasser et kutt stykke Hardie bord langs den gavl veggen og over lengre Hardie fasader. Tegne en linje der det kutt stykket krysser hele lengden. Gjenta prosessen for den andre siden av gavl. Mål avstanden mellom det gavl taket, trekke 1/4 tomme og kutt parti til lengden.

Tonehøyden til taket forblir konstant, og du kan bruke de kuttet stykker som et mønster for å kutte resten av Hardie fasader. For å bruk klippe bitene, må du feste en kritt linje fullførelse Hardie bord ytterkledning og mål for hvert klipp.

•Caulk alle sømmene i Hardie bord ytterkledning å hindre vannet fra gjennomtrengende og skade ytterkledning, vindsperre og de strukturelle treplanker hus. La caulk satt for anbefalte tidsrom. Prime og male Hardie gable ytterkledning å forsegle styret.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller for å beskytte øynene fra bygging avfall.