Hvordan erstatte fortauet ekspansjon strimler

February 18

Hvordan erstatte fortauet ekspansjon strimler

Ekspansjon strimler kjøre gjennom bredden på fortauene å hindre dype, taggete sprekker i overflaten. Laget av en semifirm materiale som gummi, kork eller tre, de absorbere spenningen som betong SKIFT eller utvides. Daglig bruk og eksponering mot elementene, kan utvidelse strimler svekkes og la fortauet grunnlaget sårbare for vannskader. Erstatte ekspansjon strimler er et prosjekt gjør-det-yourselfers kan avslutte på en ettermiddag med noen grunnleggende verktøy.

Instruksjoner

•Break opp utvidelsen strimler du vil erstatte med hammer og meisel. Bruk en snuse for å løfte opp strimler i små deler. Rense tomrommet med en stålbørste og meisel av noen gamle fuger fra inni leddene.

•Measure lengden på leddene med målebånd og kuttet en stripe av skum backer stang for hver felles du erstatter bruke et verktøy kniv. Backer stangen bør være lik i bredde i leddene.

•Sett først stripe over en felles og trykk den ned med hendene. Hit materialet med en sparkel å tvinge det til bunnen. Gjenta dette trinnet for hver utvidelse stripen.

Legg en tube med utvidelse felles sealer i en caulk pistol, og plasser tuppen på den ene enden av første. Fyll den gjenværende areal med sealer til det sitter litt over fortauet. Kjøre en murskje ned lengden på felles å slå av overflødig så sealer nivå til fortauet. Gjenta dette trinnet i hver felles.