Hvordan erstatte Formica benkeplater

August 21

Hvordan erstatte Formica benkeplater

En Formica benkeplate kan erstattes av en rekke forskjellige materialer, som fliser, granitt, betong og andre. Personlig smak og budsjett vil avgjøre hva slags countertop er best for deg. Prosessen med å installere en ny benkeplate vil variere noe som du velger, men mange av trinnene er de samme. Bestemme hva du vil bruke og hva budsjettet tillater før dette prosjektet.

Instruksjoner

•Fjern Formica countertop. Formica benkeplater var ofte knyttet med lim, så vær forberedt på å bruke noen makt for å fjerne den. Bruk en wrecking for å kile en løs området Formica og trekke opp disken med klo slutten av en hammer. Arbeid rundt kantene på Formica til det er helt trukket og kast den.

•Avhengig hvor mye lim var på Formica og hvor lenge det hadde vært på plass, noen kryssfiner skadet når Formica var pried av. Hvis så, kryssfiner bør erstattes. Mål som er skadet, og erstatte den med det samme beløpet.

•Velg din erstatning countertop materiale. Når du har bestemt, gi målene for countertop til en lokal hjem og hage der bestilt eller snitt til størrelse.

•Purchase et lim som gjelder for produktet du bruker. For eksempel fungerer en fliseli bra for en tile benken. Spre limingen jevnt på kryssfiner og lim erstatning countertop på kryssfiner.

•Trykk nye countertop på kryssfiner. Med en fille, ren av overflødig lim.. Bruk klemmer å sikre nye countertop til kryssfinér og ett døgn for limet tørke helt.