Hvordan erstatte filteret på en vannrett oljebrenner

May 23

Vannrett ovner finnes oftest hengende fra et tak i et mekanisk rom eller på et loft. I loft, kan de bli støttet av bare sitte på sperrene. En ovn i horisontal posisjon vil ha et rør inn hver ende - en er det levere luft duct og en er avkastningen luften røret. Levere luft-kanalsystem leverer oppvarmet luft til luft-spredere. Avkastningen luften røret returnerer romtemperatur luften tilbake til ovnen varme igjen. Filteret finnes oppstrøms av viften i ovnen skap eller i avkastningen luften kanalen selv. Kan det felle støv og skitt fra returnerte luften før denne luften når viften. Filtrene må endres 90 dager i den varme sesongen.

Instruksjoner

Frakobles alle elektriske strøm til din vannrett oljebrenner. Se etter en strømbryter på siden av det, og slå den av; ellers, slå av bryteren i tjenester-panelet.

•Examine avkastningen luften røret nær din vannrett oljebrenner. Hvis du ikke ser et filter som er satt inn noe sted langs røret, åpne blåser kupé av ovnen din. Filteret vil deretter bli plassert på bunnen av din blåser kupé.

•Extract filteret ved å trekke det rett ut av kanalen den ligger i. Se etter Skalerings oppført på siden av filteret for å sikre at riktig størrelse en er installert.

•La det nye filteret i kanalen. Luftstrømmen pilene på filter trenger å peke mot blåseren på din vannrett oljebrenner.

•Fasten plass tilbake til blåser kupé av din oljebrenner hvis du fjernet det til filteret. Gjeninnsette makt tilbake til ovnen.

Tips og advarsler

  • Å slå av elektriske strømmen før du endrer filteret kan føre det aktivere i midten av prosessen. Dette kan uunngåelig føre skitt å bli sugd inn viften bolig hvis det nye filteret ikke ennå i stedet.