Hvordan erstatte enkelt dekorative fliser

July 23

Hvordan erstatte enkelt dekorative fliser

En enkelt dekorative fliser i et hav av bakgrunnen fliser går en lang vei mot å legge til innredning av et rom. Det gjør overflaten pop ut og gir betrakteren et samlingspunkt som knytter godt med resten av rommets innredning. Dette fungerer best, men når det er en forbindelse mellom de dekorative flisen og resten av rommet. Når du endrer utseendet på rommet, beholder endre dekorative fliser å matche det nye utseendet tilkoblingen. Når du skal erstatte ett enkelt ark i en overflate i fliser, endringen er ikke vanskelig; Du kan gjøre det på mindre enn en time med de riktige verktøyene.

Instruksjoner

•Dekk kantene på flisene tilstøtende flis som du er fjerne, bruker strimler av maskeringstape langs kantene, til grout linjen. Maske tape er en sikring mot din gli med verktøy og skrape omkringliggende flisene legge eneste. Sette en dråpe klut på gulvet under området du arbeider for å fange rusk slått løs under flis fjerning.

•Fjern grout fra leddene rundt den dekorative flisen med fugemasse blad festet til et roterende verktøy. Utløse bladet, og når det er spinning full fart kjøre det gjennom leddene, skjære vekk grout fram fliseli på baksiden av flisen. Fortsette å fjerne grout hele veien rundt flisen.

•La flat snuse bar i ett av de åpne leddene. Legge Trykk på prybar som du skyver det under ruten, skyve flisen oppover fra overflaten til det kommer gratis.

•Fjern så mye av limet som mulig fra overflaten igjen etter flis fjerning, bruke blad av en sparkel. Hvis arket ble holdt på plass med mørtel, kan du bruke en hammer drill med munter blad bryte gjennom mørtelen til undergrunnen under. Bruke snuse for å trekke brutt mørtelen fra overflaten.

•Sand bort noen rester av mørtel eller lim med en orbital slipemaskin inntil du nå bare veggen. Tørk clean av alle partikler igjen fra sliping med et stykke tøy.

•Spread et lag av fliser lim inn tomme stedet benytter en hakk murskje. Tilt murskje på kanten og gå over overflaten av limet innsnittene i 45 graders vinkel å gjøre rygger gjennom limet. Trykk den nye dekorative flisen i stedet, ta vare for å sentrere det slik at du kan bruke nye grout rundt flisen. Bruk flis avstandsstykker på alle fire sidene for å holde det sentrert. Tillate flis å sitte på plass i ca 15 minutter for limet til grep flisen tilbake.

•Fjern avstandsstykkene fra rundt flisen. Fylle tomme leddene med fugemasse ved å spre grout over ruten og i leddene med en fugemasse flyte. Umiddelbart gå over forsiden av arket med en fuktig svamp å fjerne grout flis ansiktet. Tillate grout å begynne å sette i to timer. Deretter slette noen langvarig grout fra arket med en lofri klut, og deretter fjerner av maskeringstape.

•Tillat grout 10 dager å sett, deretter børste et lag med flis og grout fugemasse over den nye flisen og omkringliggende fugemasse. Gi tetningsmasse 48 timer tørke over arket før du berører området.

Tips og advarsler

  • Bruk arbeidshansker, vernebriller og en ansiktsmaske gjennom erstatning prosedyren.