Hvordan erstatte en vask sprøyta Base

November 22

Hvordan erstatte en vask sprøyta Base

Sprøyta basen er delen av vasken som holder sprøyta hodet når du ikke bruker sprøyta. Noen ganger kan basen sprekke eller har lekkasjer som krever erstatte sprøyta basen. Erstatninger er tilgjengelig på oppussing centers og noe isenkram butikker. Fjern den gamle basen og ta den til butikken når du kjøper erstatning for å sikre størrelsen og fargen matche eksisterende sprøyta hodet. Erstatte en vask sprøyta base krever fjerne vask sprøyta fra kranen.

Instruksjoner

Fjerne sprøyta Base

•Gå under vasken og slå vann på avviklingen av ventiler. Det er to flaskeventiler, en for hver vann linjen til kranen. Drei håndtakene klokken til stengt av vannet.

•Vri på vasken kranen å løslate alle vann det kan fortsatt være i linjene. Operere sprøyta også å løslate alle gjenværende vann sprøyta slange.

Frakobles sprøyta slangen fra kranen under vasken. Noen sprøyta slanger bruk en rask koble systemet. Dra ned utenfor krage av slangen der den kobles til kranen, og fjern slangen. De fleste slanger sikre til kranen med en tilkobling mutter som en hageslange. Dreier mutteren mot klokken med en slip joint tang fjerne slangen.

•Look for en vekt på slangen. Vekten ligner en stor klemme som er rundt slangen. Fjern de to skruene som fester klemmen til slangen med en stjernetrekker. Trekk sprøyta hodet med slangen fra vasken.

•Fjern mutteren sikre grunnlaget for sprøyta til vasken med slip joint tang. Gå over vasken og trekk sprøyta base fra vasken. Noen baser må rørleggere putty mellom bunnen av basen og vasken. Skyv bladet på kitt kniv mellom basen og vasken å skille putty og sokkelen sprøyta. Fjern alle gjenværende putty fra vasken med kitte kniven.

Installer sprøyta Base

•Plasser en 1/4-tommers rundt ball av rørleggere kitt i håndflaten av din hånd, og rull den hender til å danne et tynt rep. Plass tauet av rørleggere putty under kanten av sprøyta base. Sett base i hullet i vasken og trykk det ned litt.

•Gå under vasken og tråden sikre mutteren til trådene sprøyta base. Skru mutteren helt med de slip-joint tang. Gå til toppen av vasken og stikk enden av sprøyta slange i sprøyta basen til sprøyta resten hviler i basen.

•Wrap rørleggere tape rundt trådene av kranen der sprøyta slange kobler, hvis din forbindelse ikke er rask tilkobling. tråd slutten av slangen på kranen trådene til hånd stramt. Slå tilkoblingen 3/4 igjen med de slip-joint tang. Har du det hastig koble systemet, dra ned halsen og stikk enden av slangen over kranen brystvorten. slipp krage å koble slangen.

•Plasser de to stykker av slangen vekt rundt slangen og sikre bitene sammen med beholde skruene.

•Vri på vannforsyningen til kranen.