Hvordan erstatte en vanskelig badekar tappekran Cartridge

October 29

Hvordan erstatte en vanskelig badekar tappekran Cartridge

Når du erstatter badekar patron, kan du oppdage at patronen er fast på innsiden av kranen hodet. Sedimenter som kalk og rust tette ofte indre av kranen, gjør kassetten vanskelig å fjerne. Det er trygt måter å fjerne disse patronene uten å skade kranen. De krever en spesiell verktøyet ofte tilgjengelig med patronbytte kit.

Instruksjoner

Slå av vannet hjem på viktigste utkobling ventilen.

•Pry av badekar-håndtak hetten med en flat-head skrutrekker. Ta ut skruen under den benytter en Allen fastnøkkel. Dra håndtaket av.

•Kontroller området rundt kranen for beholde klipp og patron men eller karosseri og fjerne hvis den finnes. Disse elementene hold kassetten på plass, og det vil ikke trekke ut mens de er.

•Fjern rusk, støv og rust fra kanten av kranen og kassetten med børste pad.

•Still patron puller på slutten av kassetten og roter det til venstre slik at den indre skruen tråden låses på stammen. Fortsette å slå hele kassetten puller til det er jevnt mot kranen.

•Vri puller litt mer før det begynner å bli løsere. Dette er kassetten fritt flytte i kranen. Trekk kassetten puller tilbake ut av kranen. Hele stammen og patron Skyv ut med puller.