Hvordan erstatte en vann nedtoningen Filter

January 2

Skifte vann Tøymykneren filteret er fjerne filteret fra filterhuset og plassere et nytt filter i huset. Filterhuset er et plastrør om to eller tre inches i diameter og om en fot lang med skrukork på slutten av huset. Fjerne hetten fra huset er gjort for hånd og filteret kan endres i bare noen få minutter.

Instruksjoner

Slå av vannet som går til kalkfilteret på stengeventil før du prøver å erstatte vann nedtoningen filter. Lukke ventilen som fører fra filteret til kalkfilteret.

•Still en plast bøtte under vann filter boliger for å fange alle vann det kan det dryppe når du fjerner gamle vannfilter. Trykke ned den røde knappen på toppen av filterhuset å presse vannlinjen.

•Løsne hetten på slutten av filterhuset ved å vri det med klokken og ta hetten av huset. Skyv det gamle filteret ut av huset og erstatte den med nye filterhuset.

•Kontroller at gummi O-ring er plasser på innsiden av lokket og skru korken på slutten av filterhuset ved å dreie det mot klokken til den er forseglet i stramt.

•Åpne ventilen fra filteret kalkfilteret og slå på vannforsyning på ventilen. Fjern plast bøtte og rydde opp noen sølt vann med et rent håndkle.

Tips og advarsler

  • Slå alltid vann på stengeventil før du prøver å erstatte vann nedtoningen filter.