Hvordan erstatte en utvendig metall trapp rekkverk

May 22

Hvordan erstatte en utvendig metall trapp rekkverk

Mange utvendige trappen består av helles betong, noe som gjør dem både funksjonell og robust. Rekkverket for disse trappene er ofte smijern, som festes sikkert til trappen ved hjelp av spesielle mur. Hvis det metal rekkverket har forverret eller rustne, erstatter det er det beste alternativet. Erstatte en metal rekkverk krever at du fjerner gamle rekkverket før du installerer ny. Fjerner gamle maskinvaren er ofte en utfordring, siden ankere er vanligvis begravet dypt i betongen.

Instruksjoner

•Examine nederst på den metal rekkverket der den festes til betongen, og finne skruene som holder den nede. Fjern skruene, bruker en makt drill. Hvis du møter motstand, kan skruene har rustet til rekkverk. Spray dem med en smørende spray og la dem sitte i 10 til 15 minutter før du prøver å fjerne dem igjen.

•Examine veggen av huset hvor den bakre delen av metall trappen mounts. Finn monteringsbrakettene plasseringen og fjerne skruene for dem på samme måte. Løft metal rekkverk ut av veien.

•Fjern alle gjenværende metall støtte innlegg på konkrete trappen ved å kutte dem av flush med betongen. Sette på beskyttende øye slitasje, og en metall knivbladene inn en Stempelkompressorer så. Holde bladet fast på toppen av trappen og kuttet parallelt med det inntil støtten innlegg løsner.

Det finnes •Look på toppen av det konkrete trappen til å bestemme om rust flekker. Hvis rust finnes, pensel betongen kraftig med en stålbørste før de forsvinner.

•Sett den nye rekkverk på konkrete trappene 2 inches fra kanten. Plasser rekkverket over tidligere hullene å skjule dem, hvis mulig. Men pass på at skruehullene på rekkverket er over solid betong.

•Mark hver skruen hullet, bruke en blyant, og angi rekkverket til side. Sett inn litt 1/4-tommers-diameter mur i en drill og lage en 1-5/8-tommers-dypt hull i hvert merket sted.

•Sett den nye metal rekkverket tilbake på plass, og sett en korrosjonsbestandig mur skrue inn hver skruehullet på rekkverket, bruker en makt drill. Fest veggmonteringer hjem med mer korrosjonsbestandig mur skruer eller treskruer hvis det ikke er murstein eller stein.

•Åpne et badekar betong lapp sammensatte hvis noen gamle hull forblir. Scoop ut noen av lapp sammensatt med en sparkel og spre den over hull å fylle dem.

Tips og advarsler

  • Du kan også sikre rekkverket med mur ankere. Sette dette, plassere skruen i hullene på rekkverket og traff dem fast med hammer for å drive dem inn i betongen.
  • Hvis den metal rekkverket er montert til tre trapper, bruke en 1/4-tommers-diameter tre borekronen og opphold skruer.