Hvordan erstatte en utendørs vannkran

May 19

Hvordan erstatte en utendørs vannkran

Utendørs kraner – også kalt terskel kraner og kanalstusser slangen bibbs - har en enkel ventil design, og når en starter lekker eller blir vanskelig å bruke, kan du vanligvis fikse det uten mye bråk. Når korrosjon eller minusgrader endelig doom spigot, prosedyren for å erstatte det er enkel, men du må kanskje noen muskler å fjerne den. Hvis kranen er på siden av huset og du bor i et klima med minusgrader, kan fellesskapet kreve installasjon av en frostfritt modell. Dens ventilen stammen strekker seg inn i huset, hvor det er varmere.

Instruksjoner

Fjerne gamle kranen

Slå av vannet til kranen, og deretter åpne kranen og la det renne. Hvis du ikke finner en ventil som styrer kranens supply linjen, kan du deaktivere viktigste vannet til huset før du har fullført fremgangsmåten.

•Bruk et par av pipe wrenches å løsne en gjenget tappekran. Hold levering røret sikkert med en skiftenøkkel mens du slå kranen mot den andre. Hvis kranen er vanskelig å slå, bruk 1-tommers stål rør å forlenge håndtakene på begge skiftenøkler og gi mer innflytelse.

•Skjære kranen av røret med en pipe kutter hvis det har et svette (loddet). Hvis du skal erstatte den med den samme typen tappekran, gjøre kutt så nær kranen som mulig for å unngå å legge rør.

•Extract kranen med en artikkelen om MAPP lommelykt som et alternativ til å kutte den av. Hold det med en justerbar tang med isolert håndtak mens du varme felles med fakkelen. Holde trekke på kranen, og så snart loddetinn blir varm nok til å smelte, kranen vil gli rett utenfor. Slipp det i en bøtte med vann å avkjøle den.

Erstatte kranen

•Wrap rør-tråden tape klokken rundt trådene av røret før skru på en gjenget tappekran. Stram kranen så mye som mulig for hånd ved å rotere det med klokken. Hold deretter levere røret med en pipe skiftenøkkel mens du er ferdig med stramme kranen med andre pipe skiftenøkkel.

•De-burr og ren klippe røret med en fil før lodding på en ny kran med en svette-tilkobling. Hvis du dro kranen av en lommelykt og tang, bruk emery klut for å fjerne loddetinn på røret slik at den nye kranen vil skyve på riktig måte. Røret må være rent og sanded ned nakne kobber å sikre en lekkasjefri loddet felles.

•Skru kranen håndtere og fjerne ventilen så det ikke blir skadet av varme mens du er lodding.

•Spread lodding flux på utsiden av røret og innsiden av kranen tilkoblingen, og skyv kranen på røret. Ordne det slik at uttaket vender og deretter varme felles med en lommelykt mens du bruker blyfri lodding. Fjerne fakkelen snarest loddetråd smelter og veker innom. Avkjøl tappekran i 10 minutter.

•Bytt ventilen og stram ventil mutteren med justerbar tang før du slår på vannet.

Tips og advarsler

  • Fremgangsmåten for å installere en frostfritt tappekran ligner installere en konvensjonell en, bortsett fra du har å kutte rørene og lage i kjelleren eller gjennomgangen plass, ca 2 fot i fra yttervegg.
  • Bygge koden på enkelte områder krever en utkobling ventil installert på vannforsyning røret fører til kranen. Dette ligger inne i huset kan du slå av vannet til kranen alene uten å bruke avstengning viktigste vann.
  • Nye kranen bør komme med en antisifonventil å forhindre tilbake-flyt vannslangen i hagen. Hvis ikke, kan du kjøpe en antisifonventil at skruene på kranen uttaket.
  • Alltid ta de nødvendige forholdsreglene når du arbeider med en lommelykt.