Hvordan erstatte en utendørs vann tappekran skive

February 22

Lekker kraner, kan det føre til høyere vann regninger. Hvis kranen er utendørs, kan vannet også skade grunnlaget for huset. Skifte skivene i en utendørs tappekran er det første stedet å begynne når du prøver å stoppe lekker tuten.

Instruksjoner

Erstatte utendørs tappekran skiver

•Først må stenge den viktigste vann ventilen eller ventil under huset som fører til utendørs tappekran. For å slå hvis du må slå ventil håndtaket i tråd med røret. Slå deretter kranen håndtaket i åpen posisjon å gi noe press på linjene.

•Løsne hele ventilmontering ved hjelp av en skiftenøkkel. Løsne mutteren som ligger nærmest kranen selv - for eksempel de fleste kraner har et håndtak, en stamme fører til pakking mutteren og retainer mutter rett etter pakking mutteren. Ta ventilmontering av. Hold pakking mutteren på plass med justerbar skiftenøkkel, og fjern mutteren som festes håndtaket til tuten med en socket skiftenøkkel. Skru mutteren pakking fra stammen med justerbar skiftenøkkel.

•Fjern pakking mutteren bare hentes over stammen som fører til håndtaket. Bruk en skrutrekker til å fjerne pakking vaskemaskinen inne pakking mutteren. Erstatt denne vaskemaskinen med en ny vaskemaskin som er nøyaktig samme størrelse. Sett pakking mutteren på stammen og skru den på med justerbar skiftenøkkel. Sette retainer mutteren som fester kranen håndtaket og tuten tilbake på, ved å skru den på med socket wrench. For å skru den tilbake ned, trenger du å holde pakking mutteren med justerbar skiftenøkkel og stram retainer mutteren.

•Inside ventilenhet, vil det være en annen skive, kalt en beholde skive, som bør være erstattet for å stoppe lekkasjen. Det ligger på slutten av samlingen ventil som settes inn i tuten. Skru ut skruen med en Phillips-skrutrekker og fjern skruen. Fjern beholde vaskemaskinen ved å lirke det med en flat-head skrutrekker. Erstatt denne vaskemaskinen med en som er akkurat det samme. Skruen i beholde skruen med skrutrekkeren, og stram det ned. Skru ventilenhet tilbake i tuten manuelt før du ikke stramme mer. Bruk skiftenøkkelen for å stramme den ned.