Hvordan erstatte en utendørs slangen tappekran

March 8

En utendørs tappekran, også kalt en "slange smekke," bidrar til å gi deg vann for alle utendørs husarbeid. Kobler en utendørs slangen til kranen, kan du bringe vannet til nøyaktig der du vil det, enten det er på innkjørselen til vask bilen eller å ta vare på det spesielle anlegget i hjørnet på gården. Erstatte en utendørs tappekran er ikke vanskelig som alt som kreves er å skru ut den gamle tappekran og skruen på en ny.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til utendørs slangen kranen du skal erstatte. Dette kan gjøres i et par måter. Først er ved å slå av vanntilførselen til bare slangen kranen. Sjekk i nærliggende gjennomgangen plass, kjelleren eller utendørs bygningen ved siden av utendørs tappekran for en runde eller runde vannforsyning stenge ventil. Rotere dette med klokken for å slå av vannet. Hvis du ikke finner en separat stengeventil, må du kuttet vannforsyningen for hele huset. Se etter en svarte eller betong boks i hagen din stolpe eller side som huser din vannforsyning. Det viktigste vannet lukke ventilen vil bli plassert ved siden av måleren. Bruk et par tenger eller fastnøkkel til å rotere ventilen fra sin nåværende stilling. Åpne den utendørs tappekran, og la noe vann inni tom.

•Vri den utendørs tappekran klokken og fjerne den fra vann rør med en stor fastnøkkel eller rørleggers fastnøkkel. Bruke sekskantede mutteren ved foten av kranen til å få et fast grep med wrench og deretter vri. Hvis kranen er sta, spray det med noen gjennomtrengende smøremiddel. Tillate dette å suge i noen minutter før skru kranen.

•Rengjør av trådene på slutten av kranen med pensel. Kontroller at alle gamle caulk eller kitte er fjernet. Løse tråder med en rørleggers tape. Gjøre to svinger rundt slutten av røret med båndet. Klippe av eventuelle overskytende med saks.

•Thread den nye slange kranen på enden av røret vannforsyning. Skru med wrench.

•Restore vann.