Hvordan erstatte en utendørs Lamp innlegg innslag

January 24

Hvordan erstatte en utendørs Lamp innlegg innslag

Hvis du bor i en forstad samfunnet hvor gatebelysning er fraværende, så er oddsen du har en lyktestolpe nederst i oppkjørselen. Over tid og på grunn av været, kan kampen på det lamp innlegget begynne å bryte ned i både utseende og funksjonalitet. Her er hvordan å erstatte den kamp delen av din utendørs lyktestolpe.

Instruksjoner

•Kontroller at makt til å lamp innlegg lampen er av. Mens du kan oppnå dette ved å slå av bryteren i hjemmet ditt som kontrollerer den, slå av bryteren som leverer kraft til bryteren hindre noen ulykker. Dette er spesielt viktig hvis din utenfor lyktestolpe kontrolleres av en tidtaker. Finne breaker ved å aktivere det lamp innlegget, bryteren eller trykke knappen "manuelt på" din Tidsinnstilling på. Veksle breakers med lys på, til du ser lyset går ut.

•Look ved foten av kampen hvor det sitter på toppen av det lamp innlegget. Du bør se minst tre boltene som fester kampen til innlegget, men før du løsne opp de boltene, må du demontere lampen er ytre dekker.

•Avhengig av innslag, bør det være ytterligere bolter eller skruer lampen er topper på plass, eller hvis din kamp kommer til et punkt, og du kan se en gjenget stolpe inne kampen, så poenget kan skru av gjengede innlegget slik at de faller av kampen. Når du har toppen med en skiftenøkkel eller en skrutrekker, fjerne lyspæren inni.

•Ta din touch-type spenning tester og stikke den direkte i stikkontakten for å teste for strøm. Kontroller at du trykker på knappen i testeren når du gjør dette.

Hvis det er noen flyttbare glass i eksisterende kampen, ta det nå. Det bør skyver rett ut av rammen. Begynne å fjerne skruene som sikrer kampen til det lamp innlegget med en skiftenøkkel. Med bolter fjernet, koble ledningene fra stikkontakten og løft kampen opp og ut av innlegget. Er motsatt av fjerning.

•Hvis du ikke har en hjelpende hånd, kan du nøye legge eksisterende kampen på en stigen sokkel eller la den flyte i løse luften, støttet av ledninger.

Ta din skrutrekker og bruk elektrisk bånd for å tape ledningen til den i en kryss-form. Dette vil holde ledningen faller i Polen.

•Fjern wire kontakter og sted den frakoblede lys innslag av umiddelbar banen så du ikke snuble i den.

Ta din nye lys fixture, åpen den opp og fjerne topper og noen glass, akkurat som du gjorde med den tidligere før du tok det av Polen.

•Kontroller din ledningen tilkoblinger-svart til svart, hvitt til hvit og bakken til bakken. Pakk hver tråders i elektriske tape for å holde fuktighet. Fjerne skrutrekkeren og nøye guide wire tilbake inne stangen.

•Sikker nye lys kampen til Polen med bolter som fulgte med den. Installerer noen glass komponenter, skru i en lyspære nye, riktig vurdert og sikre lampen er topper.

•Vri breaker tilbake på og teste lyset. Det er alt det tar for å erstatte din lyktestolpen innslag.

Husk, hvis du har en tidtaker på krets, må tilbakestille tiden siden kraften var av for varigheten av reparasjonen.

Tips og advarsler

  • Det hjelper alltid for å teste din testet arbeider krets før du tester dem på krets du skal arbeide på. Dette vil hjelpe deg å unngå å bli et offer for en feil lese på grunn av en dårlig akkumulator i testeren.