Hvordan erstatte en under-vasken regjering råd

September 8

Under-vasken CAB styret danner gulvet i kabinettet. Rengjøring og andre produkter lagres på gulvet. Over tid, kan gulvet ha disse produktene blir flyttet inn og ut av kabinettet. Gulvet kan også ha blitt fuktig gjennom årene fra flere avløp lekkasjer. Tre som danner gulvet kan fordreie og Skrell, gjør gulvet skjemmende. Erstatte gulvet kan gjøres i et par timer, selv med en nybegynner.

Instruksjoner

•Pry til gamle CAB gulvet med en flat Lirk bar. Start på fronten og arbeide deg mot baksiden av gulvet til hele stykke tre er fjernet. Hvis gulvet var festet med skruer, kan du bruke en elektrisk drill med litt driver installert tilbake skruene. Fjerne gulvet nøye slik at du kan bruke den som en mal for det nye gulvet.

•Lay gamle gulvet på et stykke 1/4-tommen plywood. Spor omrisset av gamle gulvet bruke en blyant. Kontroller at åpninger for avløp er på samme sted på det nye gulvet som de var i gamle etasje.

•Skjære stykke kryssfiner spores retning du tegnet med en sirkelsag. Bruke en stikksag for å kutte ut deler for rørleggerarbeid.

•Lay det nye gulvet i kabinettet og festes til rammen for kabinettet bruker 3/4-tommers gips skruene. Sett inn skruene med en elektrisk drill med litt driver installert. Bruk 3 til 4 skruer per side.