Hvordan erstatte en toalett Seal kobling

September 19

Hvordan erstatte en toalett Seal kobling

En toalett sete kontakt holder sete og lokk på bollen. Når en kobling er løs, fører det til setet å skyve rundt på toppen av bollen. Setet kan selv faller over i en vinkel hvis støtte kan skli av kanten. Mange kontakter er plast og kan ikke vare så lenge som toalettseter. Beholde setet riktig justert på toalettet ditt med funksjonell kontakter.

Instruksjoner

Hvordan erstatte en toalett Seal kobling

•Rengjør toalettet. Sette på gummihansker. Bruke et desinfeksjonsmiddel for å skrubbe sete, lokket, bolle og undersiden av bollen i tanken. Dette vil hjelpe løsne skitt eller rust som kan gjøre fjerne kontaktene vanskelig.

•Åpne koblingen dekker tilfeller hvis det finnes på baksiden av setet. Den øverste delen av dekselet vil unsnap og vende opp, enten mot setet eller mot tanken. Bruk en skrutrekker til å lirke åpne cap hvis det ikke er mulig for hånd.

•Fjern koblingen. Hold kontakten mutteren på den under side for hånd. Bruk en slotted skrutrekker til å løsne bolten ovenfra. Snu mot klokken med verktøyet før det er løs nok til slutt fjerne for hånd. Ta av den andre kontakten på samme måte.

•Kontroller tilstanden til kontaktene. Erstatte kontaktene hvis en mutter eller bolt er sprukket eller trådene er slitt på begge deler. Sette kontaktene på sikkert hvis det er ingen skade.

Kjøp erstatning kontaktene fra din favoritt maskinvare center. Grundig rent en av kontaktene og bringe den til butikken for sammenligning. Det er et par ulike typer med ulike bolt bredder. Feil type kobling vil enten være for stor for hullene eller for løst å sikre setet.

•Sett på nye kontakter. Line opp hullene bak toalettsetet med kortsporene i bollen. Skyv bolter gjennom hullene, forlater hodet på toppen. Tre nøtter på bolter for hånd og stram så langt som mulig. Bruk en slotted skrutrekker til å stramme skruene fast mens du holder nuts for hånd.

Tips og advarsler

  • Sjekk hullene på baksiden toalettsetet for slitasje. Nye koblinger vil ikke hjelpe hvis noen av disse er kompromittert.
  • Aldri sitte på et toalettsete med mindre det er sikkert boltet på bollen.