Hvordan erstatte en to spiss beholder med en tre-spiss

June 4

Hvordan erstatte en to spiss beholder med en tre-spiss

Moderne elektrisk koden standarder krever at alle beholdere være jordet. To spiss beholdere ble brukt i gamle dager før jording var nødvendig av elektriske koder. Den ekstra spissen nederst brukes til jord alle enheter når en tre spiss plugg er koblet til en tre-spiss receptacle. Jording enheten hindrer alvorlig støt skal det skje skal fortrenges elektrisk strøm. Les videre for instruksjoner på å erstatte en to spiss beholder med en tre-spiss.

Instruksjoner

Slå av strøm hjem ved bytte av viktigste overbelastningsbryteren i panelet boks. Dette vil deaktivere all elektrisitet i hjemmet til å opprette et trygt arbeidsmiljø. Arbeid aldri med varme elektriske ledninger. Unnlatelse av å følge alle elektriske sikkerhetstiltak kan resultere i alvorlig personskade eller død.

•Fjern dekselplaten fra to kanter mottaket du vil erstatte med en tre-spiss receptacle. Fjern de to skruene som holder receptacle på plass og trekk receptacle unna veggen til å eksponere ledningene.

Frakobles ledningene fra todelt mottaket ved å løsne skruene som holder ledningene på plass. Hvis det er bare to ledningene som kommer fra elektriske boksen der todelt receptacle ble fjernet, må hele hjem rewired og jordet. Dette kan bli svært kostbart og må gjøres av en profesjonell. Hvis hjemmet ditt ikke er jordet, ha du alltid mulighet til å installere en tre spiss receptacle uten å være jordet. Dette vil ikke møte moderne elektriske koden standarder, men hvis hjemmet ditt ikke er jordet så det er, vil det ikke vondt for å installere tre spiss receptacle uten bakken kobles. Dette vil tillate deg å plugge inn enheter som krever en tre spiss receptacle men sikkerheten til bakken vil mangle. Hvis det er tre ledningene inne i boksen elektrisk, en svart wire, en hvit ledning og nakne kobbertråd, betyr dette at ditt hjem er jordet og du kan installere en tre spiss receptacle og høste full sikkerhet fordeler.

•Skjære av de nakne strippet segmenter fra svart og hvit ledninger. Det skal bare være 1/2 til 3/4 av en tomme utsatt på spissen av ledningen; bare kuttet eksponert spissen. Stripe 3/4 av en tomme av plast isolering av svart og hvit ledninger. Dette gir frisk wire å koble til nye mottaket. Den gamle strippede delen kan være skadet eller svak fra forrige manipulasjon og bøying. Stripping et nytt segment fra ledningen sikrer en solid tilkobling.

•Bend kroker på tuppen av svart, hvitt og bar kobber ledninger med din nål nebbtangen. Kontroller at krokene er stor nok til å passe rundt skruene på tre spiss mottaket.

•Hook svarte ledningen rundt gull skruen på tre prong mottaket og skru til skruen med din Phillips head skrutrekker. Koble den hvite ledningen rundt sølv skruen på tre spiss mottaket og stram skruen. Kroken nakne kobbertråd, hvis det er en gave, rundt grønne bakken skru på tre spiss mottaket og skru til skruen. Hvis det ikke er noen kobber barmark wire, Fortsett trinn 7 uten å koble jording. Hvis du har installere tre spiss receptacle uten en grunn, huske på at hjemmet ikke er kablet opp til moderne standard og bør være rewired av sikkerhetsgrunner.

•Monter tre spiss mottaket bruker mellom de to festeskruene. Installere dekselplaten bruker en center montering skruen.

•Vri på strøm og test dine tre prong mottaket.