Hvordan erstatte en tak Fan ledning

September 12

Det er ikke uvanlig for en tak fan ledningen å bryte. Erstatte en tak fan ledning krever også erstatte bryteren inne enheten av viften. Erstatning brytere med ledninger er tilgjengelig i jernvareforretninger. Erstatte ledningen og bryteren er en jobb som kan lett gjøres på egenhånd.

Instruksjoner

•Vri på den elektriske kretsen til takvifte.

•Fjern lysene fra takvifte. Skru bunnplaten av den sentrale enheten. Skru av korken hvor ledningen kommer ut av enheten.

•Skru mutteren hvor ledningen vanligvis avslutter bryteren fjerne gamle bryteren. Bryteren kobles til viften med to til fire fargekodede elektriske ledninger. Svarte ledningen vil være varm ledningen og gjenværende farger blir viftehastigheter. Hver takvifte er forskjellige med hensyn til fargekodingen. Se brukerhåndboken eller kontakte produsenten for å finne ut hvilken farge tilsvarer hvilken hastighet.

Frakobles disse trådene. Hvis de er koblet direkte til ledningen, bruk en liten flat skrutrekker til å lirke dem ut. Hvis de er koblet med wire nøtter, skru dem av. Hvis de har fast kontakter, klipp dem så nær gamle bryteren som mulig slik at du får masse wire lengde venstre for kabling den nye svitsjen.

•Ta gamle bryteren til jernvarehandelen å sikre at du kjøper en erstatning som er den riktige din takvifte.

•Leveres med i nye svitsjen og ledningen. Wire nøtter bør komme med den nye svitsjen. Hvis ikke, wire nøtter kan kjøpes separat. Sett ledningen gjennom hullet i bolig- og skrue på lokket. Erstatte viften bunnplaten og lysene.