Hvordan erstatte en strålesamleren i Baderom tappekran

August 3

Hvordan erstatte en strålesamleren i Baderom tappekran

Det er to grunner til å erstatte en strålesamleren i en Baderom tappekran: (1) eksisterende Strålesamler er rustne eller være i dårlig form, eller (2) du vil endre utseendet på bad kranen. Det er også en god idé å fjerne strålesamleren regelmessig for å rense den ut, som fjerner rusk kan bygge bak. Hvis vannet virker treg kommer ut av kranen din, eller hvis vannet kommer i uregelmessig mønstre, disse problemene ofte korrigeres når erstatte hele strålesamler.

Instruksjoner

Erstatte en strålesamleren i Baderom tappekran

•Attempt å løsne Strålesamler for hånd for å fjerne det fra tuten. Hvis strålesamleren ikke skru for hånd, kan du bruke et par kanal låse tang.

•Når fjernet, sjekk strålesamleren å se hvis alle partikler fanget i skjermen. Hvis det er, bør du fjerne og skyll strålesamleren regelmessig for å hindre buildup forstyrrer vannmengde og trykk.

• Merk alle spesielle installasjon mønster før du installerer den nye strålesamleren. Del av den nye strålesamleren må installeres i en bestemt rekkefølge også.

•Assemble den nye strålesamleren og skru den i tuten for hånd. Stram strålesamleren bare for hånd slik at det blir lettere å fjerne senere.