Hvordan erstatte en stikk-Lok strømbryter

December 16

Hvordan erstatte en stikk-Lok strømbryter

Stikk-Lok kretsbrytere er lett å erstatte fordi de klikker på plass. De må ofte erstattes fordi de mister spenning og overordnede oppstår mellom det og buss bar. Dette er ekstremt farlig fordi det fører til panelet overopphetes, noe som kan resultere i en elektrisk brann. Hvis du høre en summende kommer fra panelet eller panelet er varmt å ta, må du erstatte én eller flere brenninger.

Instruksjoner

•Plasser arbeidslys å skinne på panelet. Alle lysene vil gå ut så snart du slår av den viktigste strømbryteren, så du må lyset til å se.

•Start av viktigste tjenesten breaker. Det er en stor, dobbelpols breaker plassert øverst eller nederst i panelet. Den har den høyeste strømstyrken i panelet.

•Fjern skruene som holder strømbryter panelet er ytre dekselet på plass. Avsette breaker paneldekselet. Skru inn igjen skruene i boksen panelet for pengeskap holder. Fjern dekselet over effektbrytere og strømbryter ledningene. Vær forsiktig når du fjerner breaker dekselet fordi panelets viktigste kabelsko vil fortsatt være i live selv med viktigste breaker i av-stilling.

•Vri på spenning tester og bringe den i nærheten skruen terminalene på breakers. Hvis det er fortsatt makt stede, piper testeren høyt. Hvis panelet er trygt å arbeide på, forblir testeren taus.

•Fjern grenledningen wire fra overbelastningsbryterens skruen terminal ved å løsne skruen og trekke ledningen rett ut. Flytte ledningen til side av panelet.

•Trekk opp på slutten av breaker nærmest midten av panelet. I noen tilfeller må du lirke den opp med en flat skrutrekker. Plasser skrutrekker mellom breaker fjernes og breaker motsatt, og bruk motsatt breaker som fulcrum punkt. Slip breaker av kategorien jernbane på skruen terminal slutten.

•Installer på ny brottsjø av glir det over kategorien hale Trykk den ned på buss bar. Koble krets dirigent og lukke opp panelet. Slå på de viktigste breaker.