Hvordan erstatte en sprakk flis eller en brikke som kommer opp

October 13

Hvordan erstatte en sprakk flis eller en brikke som kommer opp

Mens flis er en ganske holdbar veggen og gulvbelegget, er det tider når en brikke kan sprekk eller komme fra sin substrat. I slike tilfeller er det nødvendig å erstatte sprekker eller løs flis for å beskytte resten av installasjonen. Fliser som sprekker eller løs kan vann, skitt eller andre materialer som installasjon, ytterligere å svekke den. Derfor bør noen skadde fliser erstattes så snart de oppdages.

Instruksjoner

•Sett kanten av en margin murskje under løse fliser som synes å komme lirke dem helt ut av installasjonen. Bore hull gjennom en sprakk flis i underlaget under for å bryte sine bånd med underlaget. Løft ut eventuelle løse biter.

•Apply maskeringstape til kantene av noen hele, rundt fliser som ikke krever erstatte. Båndet beskytter fliser fra skader forårsaket av meisel.

•Bruk en hammer og meisel ta opp noen gjenværende bitene knust ark eller mørtel som er knyttet til underlaget. Hold meisel peker fra deg på en 45 graders vinkel til panelets substrat. Hit meisel med små kraner å frigjøre alle gjenværende fliser eller mørtel til området er ryddet til underlaget.

•Apply en liten mengde mørtel til baksiden av flisen erstatning med margin murskje. Coat hele baksiden av flisen erstatning med mørtel, etterlot ingen områder utsatt. Trykk erstatning flisen i tomrommet.

•Tillat bytte fliser og mørtel for å tørke i 24 timer før fuging. Bruk en svamp for å spre grout over kanten av den nye flisen. Trykk bestemt svamp å pakke grout på plass. Skyll svamp i rent vann, vente 10 minutter, deretter bruke den til å tørke erstatning flisen rengjøring av overflødig fugemasse. Grout herdes fullt i tre uker.