Hvordan erstatte en skorstein Cap

April 22

Hvordan erstatte en skorstein Cap

En skorstein cap fungerer som et tilfluktssted for murstein peis. En lyd betong cap kaster regn og smeltende snø over drypp kanten så fuktighet er mindre sannsynlig å sive inn i de øverste kursene av murstein og mørtel. Ennå kan frysing og tiner syklusen av elementer forkorte levetiden på enda en tykk del av betong. Erstatte en omfattende sprakk og smuldrer cap kunne spare en pipe fra flere reparasjoner senere.

Instruksjoner

•Measure skorsteinen. Typisk boligområde skorsteiner er liten nok til å romme en prefabrikkerte betong cap som kan kjøpes fra en regning forsyning. Ferdighus skorstein bokstaver er tilgjengelige i kvadratiske og rektangulære størrelser fra 16 inches gjennom 28 inches lang. Velg en cap som vil utvide over alle fire sidene av skorsteinen. Hvis din pipe har en sylinder gass, sikre din nye cap har en åpning som er stor nok til å fjerne stakken.

•Measure 1 til 2 forholdet Type N mason sement til sand, med en 5-gallon bøtte. Sandete mason sand er egnet for denne blandingen. En pose med ready-mix Type N morter krever bare vann også passer for prosjektet. Dumpe ingredienser i en morter eller en trillebår og tørr-miks med en hakke. Tilsett vann og fortsetter å blande. Mørtel bør har en glatt konsistens som gjørme, men være solid nok til å holde på en murskje.

•Break lokket med en hammer og meisel i mindre biter som kan trygt bære på taket og satt i en bøtte. Utarbeide en stige eller taket. Noen murstein på banen under lokket kan være løs. Tilbakestille løs murstein med mørtel og la arbeidet å sette i ca 20 minutter.

•Dampen øverste rad i murstein med en sprayflaske med vann. Haug med ekstraseng av mørtel på øverste kurs. Avgjør om du kan løfte hetten til toppen eller hvis du trenger hjelp. Etter å plassere hetten på mørtelen, kan du bruke fingeren eller et målebånd for å måle at alle fire sidene av hetten sitter jevnt på skorsteinen. Sjekk for nivå og trykk ned høy sider med håndtaket på en hammer eller murskje. Tuck-Point horisontal og vertikal leddene med poenget med sparkel.

•Stuff noen gap mellom den nye cap og en sylinder gass med Styrofoam støtte stav, som er tilgjengelig på materialleverandør. Last mørtel på murskje, og spre det rundt røykrøret. Skråningen mørtel med sparkel slik regn vil renne fra røykrøret. La felles til tørr overnatting og forsegle potensielle sprekk linjer mellom dekselet og røykrør med polyuretan drivning.

Tips og advarsler

  • Sikre deg ved å ha en sikkerhet vest. Koble sikkerhet linjen til tau knyttet rundt det solid midsection av skorsteinen eller til en solid avtrekksrøret på taket.