Hvordan erstatte en Single håndtak badekar & dusjbatteri

March 2

Hvordan erstatte en Single håndtak badekar & dusjbatteri

Gjennom årene samler din badekar håndtak og tut flekker. Etter hvert vil erstatte gamle kranen med en ny, bedre tappekran. Hvis din badekar er allerede tilrettelagt for en single håndtak tappekran, må du kjøpe denne typen tappekran. Det er mulig å bytte håndtak konfigurasjoner, men dette er ikke enkel. Badekar tappekran fjerning og installasjon er en enkel jobb for noen ser for en lett gjør det selv-oppgave. Hele prosessen tar deg bare ca 2 timer.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen fra hovedkranen. Hovedkranen ligger vanligvis i kjelleren. Slå på den badekar tappekran å tømme noe vann i rørene.

•Plasser slutten av en flathead skrutrekker mot kanten av dekorative dekselet på forsiden av håndtaket. Bruk skrutrekkeren til trekk av håndtaket.

•Fjern skruen ligger bak dekorative dekselet med Phillips skrutrekker. Dra i spaken av stammen. Skjære gjennom tetningslister rundt tilbake plate og badekar tuten bruke et verktøy kniv.

•Fjern skruene som holder baksiden plate på plass og trekk plate fra veggen. Se under badekar tuten å se hvis det er en sett ovenifra. Hvis din tut har en festeskruen, skru den og dra tuten av brystvorten. Hvis det er ingen festeskruen, forstå tuten fast, enten med hendene eller med en skiftenøkkel, og slå tuten til venstre for å løsne den.

•Sett den nye ansikt platen over håndtaket hullet. Kontroller at noen skriver på ansiktet tallerkenen vender riktig. Plassere en av skruene i hver skruehullet og trekk dem å holde ansiktet platen på plass.

•Sett den nye kranen håndtak på stammen kommer fra midten av ansiktet-plate. Bruk den medfølgende skruen sikrer behandling til stammen. Skyv dekorative dekselet over toppen av håndtaket.

•Unwrap noen gamle Teflon tape fra rundt brystvorten som du vil knytte den nye tuten. Vikle nye Teflon tape rundt gjengede slutten av brystvorten. Vind tape rundt brystvorten i samme retning vil du vri tuten. Hvis du hadde en festeskruen, kan du hoppe over dette trinnet.

•Twist den nye tuten over brystvorten til det er stramt åpningen hvor vannet kommer ut vender. Hvis du hadde en festeskruen, skyv den nye tuten over brystvorten. Medfølgende festeskruen inn i hullet i bunnen av tuten, og stram til sikre tuten på plass.

•Skjære slutten av en tube silikon reparer. Sett røret i en caulk pistol. Bruke en perle av caulk rundt ansiktet platen og tuten. Glatt caulk bruke fingeren.