Hvordan erstatte en Side-Mount Toalett Tank Lever

January 26

Hvis din side-mount toalett hånd blir stadig vanskeligere å operere, kanskje er det tid erstatte håndtaket. Erstatte en side-mount toalett tank lever er egentlig ikke annerledes enn å erstatte en standard toalettet lever. I motsetning til standard spaker som bøye i 90-graders vinkel i tanken, er side mount spaken ganske rett. Når du erstatter en side mount, men må det være for riktig side av tanken. Venstre og høyre side-mount spaker er tilgjengelig på oppussing centers.

Instruksjoner

•Fjern lokket fra toalett tank og sett det til side på et trygt sted på en flat overflate. Løsne flapper kjeden fra slutten av toalett spaken. De fleste kjeder har en S-krok som går gjennom et hull i enden av håndtaket. Sted på slutten av flapper kjeden over toppen av flush ventilen.

•Start mutteren som sikrer side-mount toalett tank spaken på toalettet klokken med en kanal låse tang. Du vil se til mutteren i revers, så du blir mutteren med klokken.

•La mutteren av spaken, og skyv vaskemaskinen av spaken. Grip spaken håndtaket på utsiden av toalett tank og dra i spaken ut av tanken.

•Sett nye spaken gjennom toalett tank fra utsiden av akvariet til håndtaket er flush til siden av tanken. Plasser spacer vaskemaskinen over spaken inne akvariet og skyv mutteren over spaken med tråder peker mot tanken.

•Thread mutteren over håndtaket trådene til hånd-tett. Husk at du vil være ute på mutteren i spaker, så dreier mutteren mot klokken når sikring referansen. Dreie mutteren 1/2 igjen med en kanal låse tang.

•Sett slutten av flush flapper kjeden til slutten av spaken. Plass toalett tank lokket tilbake på toppen av tanken.

Tips og advarsler

  • Siden du arbeider over tank vannlinjen, trenger du ikke å slå av vannforsyningen.