Hvordan erstatte en rustfritt stål skap Ring i et toalett

August 20

Hvordan erstatte en rustfritt stål skap Ring i et toalett

Toalettet flens er montering som holder toalettet på gulvet, og den har to viktige deler. Først er en metall- eller plastplate ring som bolter til gulvet og som du bolt toalettet. Andre er en plast rør som kobles til toalett avfall linje. Hvis ringen corrodes eller blir skadet, er det lettere å kutt den av flensen og plass på en erstatning enn det er å erstatte hele flensen, som krever noen replumbing. Det er sjelden at en stål ring trenger erstatning, men det kan skje.

Instruksjoner

Slå av vannet på toalettet. Skylle toalettet og holde håndtaket til tanken er tom. Koble vannforsyning slangen fra ventilen, med justerbar tang hvis nødvendig.

•Løsne skruene som holder toalettet på gulvet med en skiftenøkkel og løft av toalettet. Ta det utenfor og slå den på sin side å dumpe ut vannet, så skrap voks fra bunnen med en sparkel.

•Scrape alle voksen av flens ringen med sparkel, så skru boltene som holder den på gulvet med en skrutrekker.

•Kontroller en klippe gjennom ringen med en baufil. Lirke en stål ring fra resten av flensen med en flat skrutrekker, arbeider på klipp mot den andre siden av flensen. Hvis flensen er støpejern eller plast, gjøre flere kutt med baufil kuttet ting og lirke den av i stykker.

•Still rustfritt stål erstatning ring over flensen og angi leppen sin inn i sporet for selve flens. Roter det til lydsporene bolter er i samme retning som den på ringen du fjernet.

•Bend klørne på ringen i sporet på flensen, med en flat-head skrutrekker. Etter clamping ringen til flensen på denne måten skru ringen på gulvet bruker skruene du fjernet fra gamle flensen.

•La et par nye toalett skruer inn i sporene og plassere dem overfor hverandre. Plass en ny voksen ring på flensen med konisk siden vendt opp slik at det passer godt i toalettet uttaket.

•Still toalettet igjen flensen, guiding bolter gjennom hullene i bunnen av toalettet. Sitt på toalettet komprimere voks ringen, deretter erstatte nøtter og stramme med wrench.

•Hook opp vannet, slå på ventilen og la tank fyll. Skylle toalettet en eller to ganger og sjekke rundt basen.

Tips og advarsler

  • Sjekk subfloor for vannskader etter fjerner toalettet. Dersom veden er svampete eller råtnet, erstatte den før du erstatter flensen.