Hvordan erstatte en rusten ut toalettet flens

December 31

Hvordan erstatte en rusten ut toalettet flens

Erstatte en rusten toalettet flens kan være en krevende jobb ikke på grunn av vanskelighetsgraden bak oppgaven men heller lukten. Typen materiale som flensen er laget av endres også litt hvordan du går om å erstatte den. De fleste eldre boliger har støpejern rør for avløp systemet, som er altfor vanskelig å jobbe med for den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer. De fleste nye bygger, men vil har brukt PVC toalettet ditt avløp, som er mye enklere og tryggere å arbeide med. Lukten kan overvinnes med stuffing en dott av avisen i dreneringsrør mens du arbeider.

Instruksjoner

•Skjære toalettet flens med en dremel på den loddrette delen av røret, sørge for at alle rustne materialet er fjernet. Hvis du plasserer støpejern rør, kontroller at du har en Metallkutting hjul på din dremel eller plast hjul for skjæring PVC.

•Measure diameteren på pipe; Det bør være 3 inches eller 4 inches bredt. Målingen vil avgjøre størrelsen på din push flens. Du finner en push flens som passer dine behov gjennom Plumbingsupply.com (http://www.plumbingsupply.com/toiletflanges.html
).

•Sett din push flens til den resterende halvdelen av pipe, til toppen av flensen er flush mot gulvet.

•Stram tre Allen bolter i push flensen. Dette vil utvide gummistrikk nederst flensen, skaper en tett forsegling i røret.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller og hansker når du arbeider med en dremel.