Hvordan erstatte en Pull kjeden bryter

August 1

I en million skap over dette store landet er det tak lysarmaturer som ikke lenger fungerer. Det er ikke at pære i kampen er blåst ut eller at strømmen til lyset er kuttet. I flere tilfeller enn ikke, er det trekke kjeden bryteren som har gått dårlig.

Ja, over tid, trekke kjeden mekanismen kan vokse svak og skrøpelig før det ikke lenger fungerer. Når dette skjer, bor kontinuerlig lys på, mens andre ganger du kan trekke på strengen bare ha lyspære fakkelen på et øyeblikk, eller til du slipper strengen.

Fikse problemet er enkel, rask og billig. Her er hvordan du bytter en trekke kjeden bryter.

Instruksjoner

•Purchase en ny pull-kjede bytte fra din lokale jernvarehandel. De vanligvis koster bare en dollar eller to.

•Start av kretsen som feeds lyset. Hvis du ikke vet hvilken krets leverer strøm, Fjern dekselet fra lyset og Fjern de to skruene som holder lampen på plass.

Nøye at lampen henger av ledninger. Hold touch-stil spenning testeren til ledninger og trykk på testeren. Sjekk hver ledning. Testeren vil lyse opp eller PIP (eller begge avhengig av testeren) når du finner wire leverer kraften.

•Hvis du har noen til å hjelpe deg, så dette er hvor de kommer i hendig. Har hjelperen deaktivere enkelte breakers til du finner en som leverer strøm til lys.

Når du finner riktig breaker, la den av.

•La innslag hengende av ledninger. På siden av kampen, vil du se trekk kjeden. Du vil merke at faktiske bryteren er en liten, rund komponent på innsiden av kampen.

Der selve kjeden avslutter bryteren, vil du se en messing hetten. Skru messing hetten og fjerne den. Dette vil utløse kroppen til bryteren trekk kjede fra kampen.

•Den trekk kjeden har to ledninger avslutter sin kropp som en wire er koblet til feed ledningen og den andre er koblet til kabelen fra lys kontakten. Fjern wire nøtter koble disse trådene og fjerne gamle trekk kjeden bryteren.

•Grab den nye trekk kjeden bytte og fisk kjeden gjennom hullet på siden av kampen der du fjernet gjengangeren ettall. Skyv messing hetten over kjeden og skru den på trådene på bryter nakken. Dette vil sikre nye bryteren på plass.

•Ta feed wire fra veggen og koble den til en av ledningene fra bryteren for pull-kjeden (det ingen spiller rolle hvilken wire du plukke). Snurp en wire mutter over par ledninger og vikle elektriske tape over tilkoblingen.

Ta den andre ledningen på bryteren trekk kjede og koble den til ledningen kommer av lys socket på samme måte.

•Tuck ledningene på baksiden av lys kampen, være forsiktig med å klemme noen mellom kampen og veggen eller i taket. Sikre kampen til veggen eller i taket-boksen.

Sette inn en ny lyspære, sett på dekselet og legge utvidelsesstrengen til den nye trekk-kjeden.

•Restore makten lyset og du skal nå ha en fungerende skapet lys! Akk, skapet bare 999.999 lysene til å gå!

Tips og advarsler

  • Hvis din skap taket lys fixture har et deksel, kan du unngå å bruke kompakt fluorescent lyspærer. De slipper gass, som da i et trangt sted medfører pære å blåse mye raskere enn normalt.
  • Hvis lys har et plastdeksel, være oppmerksom på maksimal wattstyrke pære som kampen kan håndtere. Mange branner forårsaket av plast globes smeltet av overvurdert pærer!