Hvordan erstatte en programmerbar termostat med en Nonprogramable termostat

August 27

Programmerbare Termostater er én måte å spare penger på din oppvarming og avkjøling kostnader. Hvis du har en merkelig tidsplan, men det er ofte mer gunstig å installere en ikke-programmerbare termostat som du kan justere manuelt uten behovet av over riding innstillingene hver dag. Erstatte en programmerbar termostat med en ikke-programmerbare termostat er den samme som endrer noen andre termostat. Nøkkelen til en vellykket installasjon kobler ledningene riktig. Merking ledningene før du fjerner eksisterende termostaten sparer tid og frustrasjon når du installerer nye termostaten.

Instruksjoner

Slå av strømbryteren oppvarming og kjølesystem. Ta av dekselet på eksisterende programmerbare termostaten. Mest programmerbare termostat bare Skyv opp og ut termostat bunnplate. Noen termostat dekker holdes på plass med to små skruer, krever en Phillips-skrutrekker.

•Plasser små biter av maskeringstape rundt hver av ledningene kobler til termostaten sokkelplate fra veggen. Hver terminal som en wire kobler til har en utpeke bokstav. Bruke bokstaven som plasseringen identifikasjon og skrive sted brevet hver tråd på maske tape med en blyant.

•Vri skruene som fester bunnplate til veggen mot klokken med en stjernetrekker. Trekk bunnplate fra veggen så langt som mulig uten å belaste ledningene.

•Fjern ledningene fra terminalen på bunnplate. Mest programmerbare Termostater bruker en quick-release clip. Trykk ned klippet med tommelen, og dra kabelen fra terminalen. Holder ledningene med én hånd bak base plate og trekke ledninger av bunnplate. Vikle ledninger rundt en blyant eller tape dem til veggen for å hindre at ledningene faller inn i veggen hulrommet.

•Plasser den nye platen for ikke-programmerbare termostaten over hullet i veggen. Merk plasseringen for monteringsskruene på veggen med en blyant. Fastsatt i bunnplate og bore to monteringshull i veggen med litt samme diameter som plast ankeret. Sette inn plast ankeret hullene og trykk dem flush til veggen med en hammer.

•Thread ledningene gjennom hullet i den nye sokkelplate og justere for bunnplate over veggen ankere. Sikre bunnplate med beholde skruene. På de fleste ikke-programmerbare termostat er det en jumper mellom terminalene Rh og Rc. Har du fem ledningene som kommer ut av veggen, må genseren fjernes. Trekk jumperen av de to terminalene med et par nål nebbtangen.

•Koble enkelte wire til riktige terminalen på den nye termostat bunnplate. De er oftest rask koble terminaler. Trykk på terminalen med tommelen, og stikk enden av ledningen inn i kabelhodet. Utgivelsen kategorien låse ledningen på plass. Hvis termostat bruker terminal skruer, bøye slutten av ledninger og legg dem over nakken på terminal skruen. Skru med en stjernetrekker å sikre ledningen.

•Fjern kategorien små bånd på baksiden av termostaten dekselet. Denne tape kategorien dekker elektriske kontakten på termostaten dekselet. Plass termostaten dekselet på bunnplate. De fleste skyve i fra toppen, mens andre snapper over bunnplate.

Slå på strømmen til oppvarming og kjøling system og sett termostaten til ønsket temperatur i henhold til produsentens instruksjoner.

Tips og advarsler

  • Se brukerhåndboken på ny termostat for detaljer om modellen.