Hvordan erstatte en pris Pfister ventil patron

July 31

Hvordan erstatte en pris Pfister ventil patron

Uansett alder, type håndtak, og ekstra funksjoner på din Price Pfister single håndtak dusj tappekran, demontering prosessen i utgangspunktet den samme. Noen av kranene har håndtak roteringen, trekke opp eller trekke ut. Håndtaket på hver type kraner holdes på av en enkelt skrue. Bak håndtaket kan det være et lokk som omslutter, begrense stoppe eller hub som må fjernes for å få tilgang til ventilen, og patronen. Etter at kranen er demontert, vil den gamle ventil patronen trekke ut i enten ett stykke eller som en egen stilk og patron, avhengig av kranen modell.

Instruksjoner

•Locate viktigste stenge ventil og slå av vannet. Slå på kranen utslipp trykk og vann fra linjene. Lå et håndkle over avløpet å unngå å miste deler.

•Bruk en Allen fastnøkkel til å fjerne skruen snu mot klokken. Skruen er plassert enten på bunnen eller under håndtaket. Hvis du tappekran håndtak har en knapp som dekker håndtaket skruen, lirke den av med en liten skrutrekker, så bruk en skrutrekker til å fjern håndtaket skruen. Løft håndtaket. Fjerne kuppelen lokket (på enkelte modeller).

•Fjern huben skruen med en Allen fastnøkkel eller skrutrekker (på enkelte modeller). Slå stilk Extender-enheten mot klokken og fjerne den. Fjerne den gjengede beholde ermet (på visse modeller) ved å dreie det mot klokken. Fjerne vegg flensen (DEKKSKIVE).

•Bruk en skrutrekker til å fjerne fire skruene fra messing flensen sikre ventilen stammen. Ekstra ventilen ved å trekke det rett ut. Patronen er rett bak ventilen (på enkelte modeller ventilen og patron er ett stykke). Være klar med et håndkle legge ventilen for å holde rømmer vann kjører inni veggen. Feilfri av enhver korrosjon på kranen eller avløp med en stålbørste.

Sette inn den nye patronen ved å skyve det i kranen. Installere nye ventilen forsamlingen. Avhengig av modell kranen, aktivere merking ventilenhet i riktig retning (i henhold til del instruksjonene) før du setter den inn i kranen. Installer messing flensen på samlingen ventil og skru til de fire skruene med en skrutrekker.

•Reverse din skritt å montere resten av kranen. Avdekke avløpet ved å fjerne håndkle. Aktivere vannforsyning.

Tips og advarsler

  • Som du demontere kranen, ta bilder med digitalkamera eller mobiltelefon som en påminnelse om hvordan delene passer på plass.
  • Hvis referansen er vanskelig å fjerne, bruke en håndtak avtrekker som er tilgjengelig og noen maskinvare eller hjemme forbedring butikken.