Hvordan erstatte en Pole Breaker

April 6

Hvordan erstatte en Pole Breaker

I motsetning til en sikring, som hadde erstattet når den svikter, er pole breaker en utskiftbare bryter som automatisk slår strømmen av gjeldende av når det er et problem med ledninger. Mens pole breakers er beregnet for langsiktig bruk, må de til slutt byttes. Elektriker kan kalles i å gjøre jobben, men arbeidsmarkedet kostnadene kan være høy. Bruke noen profesjonelle teknikker for å erstatte en pole breaker, sparer kostnaden for ringer en elektriker.

Instruksjoner

Slå av strømmen fører til kretsen blir erstattet. Hvis det er tvil om ledningsnett, slå av strømmen til hele bygningen. Arbeid aldri på en live krets. Straumen gjennom bolig- og forretningsbygg kan være dødelig hvis en person kommer i direkte kontakt med den.

•Fjern breaker dekselet til pole breaker blir erstattet. Bruk en isolert skrutrekker som tilsvarer den skruen for å løsne dekselet monteringsskruer. Isolerte verktøy har en gummigrep som bidrar til å isolere brukeren mot elektrisk sjokk. Legg skruene i en plastpose, og ta av dekselet.

•Trekk gamle pole breaker fra breaker styret, som inneholder monteringsrammen som holder personlige breakers på plass. Pole breakers festes på plass. Trekk forsiktig breaker av sin mounts. Bryteren er fremdeles koblet til panelet av ledninger. Ikke trekke ledninger av.

•Bruk en vanlig skrutrekker til å løsne festeskruen som holder breaker ledningene på plass. Trekk forsiktig ledningen ut av plasseringen hullet på baksiden av breaker. En kort lengde på bare wire vises.

•Rengjør breaker sporet. Sporet breaker passer inn samler skitt og rusk over tid. Dette rusk kan forårsake brann hvis det kommer i kontakt med live ledninger. Bruke komprimert luft til å blåse ut eventuelt rusk fra sporet. Rense hele breaker panel ved å plassere går luften tips i åpne områder panelet og trykke knappen applikatoren.

•Koble breaker er ledninger. Løsne festeskruen på baksiden av ny brottsjø. Plasser bare slutten av ledningen går fra boksen breaker i sporet bak på ny brottsjø og skru.

•Sett på ny brottsjø i boksen. Forsiktig festes på ny brottsjø på plass i monteringsrammen. Ikke press breaker inn sin mount. Breaker festes enkelt på plass hvis bryteren er riktig justert.

•Bytt boksen breaker dekker på rammen. Legg skruene i deres monteringshullene og stram dem helt. Slå tilbake på.