Hvordan erstatte en ovn termostat

April 9

Når ovn termostat svikter, er det tid for å erstatte den. Kontroller termostat som er og kjøpe en ny akkurat som det. Bestem antallet ledninger og typene terminaler i enheten slik at du kjøper riktig bytteenheten. Skriv ned antall og typer terminaler og fargen på wire knyttet til seg. Også vurdere å erstatte gamle termostat med en programmerbar; og en enhet som har en batterireserve som vil beholde informasjonen hvis strømmen går ut. Med programmerbare termostat kan du angi temperaturen etter tid på dagen, sparer du penger i oppvarmingskostnader. Og ved å erstatte termostat deg, du sparer på en kostbar servicehenvendelse. Som alltid, følg termostat produsentens instruksjonene for installasjon for merket av termostat du kjøper.

Instruksjoner

•Shut av strømmen til din ovn for overlastbryteren boksen. Løft dekselet brutt termostaten. Koble ledningene fra veggen til gamle termostaten ved å skru ut skruene som holder seg på plass med en Phillips-skrutrekker.

•Kontroller en anmerkning på hvor ledningene fra veggen var koblet til den gamle termostat ledningsnett med en svart markør og etiketter. Skriv et brev på hver av gamle termostat ledninger og en på ledningen fra veggen som svarer til den. På denne måten vet du hva tilsvarende ledningene på nye enheten som skal brukes når du kobler dem til veggen ledningene.

•Skru montering skruer holder gamle termostaten monteringsplaten til veggen med et flathead eller Phillips skrutrekker, avhengig av skruen. Løft monteringsplaten. Knytte nye monteringsplaten for nye termostaten på plass med skruer og skrutrekker. Angi et nivå på monteringsplaten å plassere det jevnt; stramme skruene fullt.

•Koble ledninger for nye termostaten til tilsvarende skruene du merket. Pakk endene av ledningene rundt skruen innlegg og stram skruene med en stjerneskrutrekker slik de er sikret under skruene.

•Plasser dekselet for nye termostaten på plass i henhold til retningslinjene fra produsenten. Slå strømmen på for overlastbryteren boksen.