Hvordan erstatte en ødelagt Undermount Vask badet

October 17

Hvordan erstatte en ødelagt Undermount Vask badet

Undermount synker blir et populært valg for huseiere fordi de tillater enkel rengjøring og kommer i en rekke stiler og materialer. Det er mulig å erstatte ødelagte undermount vask deg så lenge du bruker forrige vasken målene som en guide for den nye. Det vil ta noen materialer for å fullføre denne oppgaven, men du vil spare penger i det lange løp.

Instruksjoner

•Measure vasken for å sikre at det vil passe i eksisterende vask hullet. Dette vil gjøre installasjonen enklere og vil redusere overflødig arbeid.

•Legg en tynn linje av silikon caulk med en caulk pistol i øvre kantene av vasken bollen å sikre vasken overholder countertop og skaper en vanntett forsegling mellom vask og countertop. Kontroller at caulk brukes jevnt, og at du ikke legger for mye caulk, eller det vil presse ut når du strammer klippene. Forsiktig klem caulk pistolen håndtaket mens du kjører kanten mot Vaskens overflaten. Slipper alltid avtrekkeren eller caulk vil fortsette å komme. Caulk bør gå på forsiden av Vaskens leppe, rundt hele omkretsen.

•Climb under vasken hull og posisjon vasken på plass. Har en annen person på hånden for å hjelpe deg med å holde vasken mens du installerer klippene. Klippene kroken på leppe på undersiden av vasken. Space klippene jevnt under benken.

•Stram skruene med en skrutrekker. Du kan også bruke litt skrutrekker og en hånd drill. Tørke av eventuelle overskytende caulk som har sivet ut med en ren klut.

•Vent silikon caulk satt i 24 timer før trekke opp kranen og avløpsrør.

Tips og advarsler

  • Det kan være enklere å bruke en bar og klemmer spesielt laget å holde vasken på plass mens du installerer klippene under vasken. Hvis du ikke har dette verktøyet, må en annen person til å holde vasken mens du kobler klippene.
  • Gjør en liten vinklet kutt på spissen av caulk røret, slik caulk kommer ut enklere. Tørk opp eventuelle overskytende caulk raskt eller vil tørre og være vanskelig å få. Rene hender umiddelbart hvis du får reparer på dem, eller det kan være vanskelig å få den av senere.