Hvordan erstatte en ødelagt dusjen renne

October 12

Hvordan erstatte en ødelagt dusjen renne

Erstatte et ødelagt dusjen renne er noen ganger vanskelig fordi mange har problemer med å fjerne det gamle avløpet. Det er ikke bare skrues på, men et lag på kitt hjelper hold den på plass. Men når du fjerner gamle avløpet, er gjør faktisk utskifting relativt lett.

Instruksjoner

•Purchase en erstatning avløp. "Pinner" et par nål nebbtangen inn hull i gamle avløp dekselet. Pass på at to pinnene gå i ulike hull. Sett inn hodet av en stor inn mellom pinnene.

•Skyv håndtaket på skrutrekkeren i en mot klokken bevegelse, effektivt bruker den som lever mot Tanga. Når Tanga slår, så vil renne. Du må bruke litt kraft først for å bryte putty's segl, men da det vil løsne lett.

•Fjern gamle avløp dekselet. Klem et tynt lag av varme caulk rundt en ring av skru tråder på undersiden av erstatning avløp. Sett inn erstatning avløp dekselet.

•Skru i tett. Gjør det på samme måte som du fjernet det gamle avløpet, men slår alt klokken. La det stå i minst en time før du bruker.

Tips og advarsler

  • Mange huseiere har ikke rørleggerarbeid ordforrådet nøyaktig beskrive hvilke avløp de trenger. Hvis dette beskriver deg, kan du prøve å ta et bilde av avløpet med deg til butikken. Sett en krone ved avløpet for størrelse sammenligning.