Hvordan erstatte en Moen dusj stilk

August 4

En Moen dusj stilk kan lett skades og når det er skadet, kan det forårsake kranen har et konstant drypp. Skaden kommer ofte fra rusk i rørene, som vil føre til kutt i gummi pakninger. For noen av stilkene kan du kjøpe nye pakninger, men for andre bare har mulighet til en fullstendig ny stilk. Ta stammen ut og erstatte den er en nokså rett frem aktiviteten kan fullføres uten å måtte ringe en rørlegger.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til dusjen, som kan bety at du må slå av vanntilførselen til hele hjemmet. Fjern dekorative spissen på dusj valve å avsløre en skrue holder på ventilen håndtaket. Skru ut skruen og dra av håndtaket.

•Fjern skruene som holder på frontplaten ventilenhet og sett frontplaten til side. Finn kuleholderen klippet på ventilen stammen, og fjerne den benytter tang.

•Grip foran ventilen stammen med tang og trekke det rett ut, hvis stammen motstår, holde trekke, men pass på at du ikke er bøyd rørene. Sette inn nye ventilen stammen i hullet etterlatt av gamle ventilen stammen.

•Sett kuleholderen klippet nye stammen. Slå på vannforsyningen til dusjen for å sikre at det er ingen lekkasjer.

•Bytt ventilen montere frontplaten og stram skruene. Erstatte ventil håndtaket og stram skruen. Erstatte dekorative spissen skjule skruen.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke slå av vannet før dette prosjektet, vil du flom badet.
  • Vurdere å slå på vannet på en kontrollert måte mens ventilen stammen er ute, å spyle alle partikler fra avløp.