Hvordan erstatte en midtre dusj knute

April 16

Dusj kraner som har tre knotter i stedet for to midterste knotten til direkte strømmen av vann fra kranen dusjhodet eller badekars tut, avhengig av hvilken vei du Drei knotten. Erstatte midten knotten innebærer også fjerne ventilen stammen og sete, siden ikke alle ventil stammer er kompatible med alle typer knotten tilgjengelig. Prosessen med å fjerne gamle knotten og installere erstatning skal ta deg ikke mer enn en time å fullføre.

Instruksjoner

Slå av vannet til kranen ved å enten lukke viktigste vann ventilen, eller åpne plass på veggen bak kranen og snu både utkobling knotter klokken til stramt. Slå på dusjbatteri å utvise noe leftover vann fra linjene.

•Locate og fjern settet skru holde midten dusj knotten på plass, en Phillips-skrutrekker eller en Allen fastnøkkel. Festeskruen sitter enten under en cap i midten av håndtaket, eller i et lite hull i håndtaket base.

•La håndtaket av ventilen stammen, samt metall ermet som sitter bak håndtaket. Skjære gjennom noen caulk rundt kanten av håndtaket plate som sitter mot dusj veggen med verktøyet kniv, og skyv platen av ventilen stammen også.

•Twist ventilen stammen mot klokken ved clamping en skiftenøkkel på undersiden av stammen. Hvis stammens base sitter bak dusj veggen, sett en bad socket over stammen, og slå deretter bad kontakten mot klokken.

•Sett sete skiftenøkkel i vannrøret og gjør den mot klokken for å fjerne gamle setet. Rør dop gjelder nye sete og bruk sete skiftenøkkelen for å dreie med urviseren til du føler motstand.

•Spread rørleggers fett på tråder nye ventilen stammen og deretter tråden ventilen stammen til vannrøret, ved hjelp av skiftenøkkelen for å stramme. Skyv den nye knotten på ventilen stammen og kjøre festeskruen i håndtaket.