Hvordan erstatte en metall toalettet flens

October 12

Hvordan erstatte en metall toalettet flens

Flensen er del av toalett avløp som kobler toalettet til ditt hjem i kloakksystemet. Flensen er en tynn metall platen med en rekke hullene for å sikre det bakken eller subfloor og to sporene som holder flens bolter. Bunnen av toalettet festes til flens bolter, sikkert holde toalettet på plass. En voksen ring mellom bunnen av toalettet og flensen sel tilkoblingen og holder vann og gasser fra å strømme ut. Noen ganger kan disse flenser ruster eller bryte. I så fall bør du erstatte din metall toalettet flens så snart som mulig.

Instruksjoner

Slå av vannet for toalett. Vannforsyning er vanligvis plassert på veggen bak toalettet. Dreie vrideren med klokken for å slå av vannet. Skylle toalettet for å fjerne alt vannet innsiden. Åpne lokket og tørke opp noe overflødig vann med en svamp og håndkle. Skru vannforsyning slangen fra bunnen av tanken. Fjern skruene som tank ved skru dem fra bunnen av tanken. Bruk en skrutrekker i bunnen av tanken for å holde skruer på plass som du løsne boltene på undersiden. Plukk opp tanken og sett det til side.

•Fjern bolten dekker ved foten av toalettet. Fjern skruene med wrench. Så trekke av plast og metall skivene. Forsiktig rock toalettet for å bryte segl og løsne det fra gulvet. Løft det opp og satt til side.

•Sett på et solid par hansker. Rent av flensen ved skraping bort noen av de gamle voksen ringen. Metall flensen er sikret på gulvet med skruer. Løsne dette og dra gamle metall flensen av gulvet.

•Bytt flensen med en ny. Hvis dette er et betonggulv, må du erstatte noen konkret ankeret fra gamle flensen. På en kryssfiner subfloor, rotere nye flensen litt slik at du ikke bruker gamle flens hullene. Dette vil gi en sikrere passende. Sett inn ny skruene og stram. Slip nye flensen bolter i flensen, tråder peker oppover.

•Vri bollen over og trykker en ny voksen ring på plass. Slå bollen slik at det er høyre side opp igjen. Plasser bollen slik at det er over flensen. Sakte senke toalettet på flensen, sørge for at uttaket i bunnen av bollen linjer opp med flens åpningen. Mens du gjør dette, må du også sørge for at flensen bolter dytt oppover gjennom hullene i bunnen av toalettet. Har en assistent som hjelper deg hvis dette er en stor bolle. Sett bollen på bakken, en gang plassert riktig, og trykk for å forsegle.

•Slip plast og metall skivene over flensen bolter. Tråden flens bolter på plass og stram for hånd. Hver side, stram vri om gangen, med wrench.

•Bytt tanken bak på toalettet. Innom tank bolter gjennom bunnen av tanken og sikre med skruene. Fest vannforsyning slangen. Gjenopprette vannforsyningen ved å åpne opp ventilen. La tanken å fylle. Flush og kontroller at toalettet fungerer riktig.

Tips og advarsler

  • Ikke stram noen av bolter, som dette kunne sprekk porselen.
  • Når du fjerner toalettet fra flensen, må du kontrollere at bad Vinduer og extractor vifte er på å hindre buildup av farlig kloakken gasser.